Kraj januara donosi preokret:Oni srecni ce postati tuzni, a oni sa parama, ostace bez njih…

Kraj januara donosi preokret:Oni srecni ce postati tuzni, a oni sa parama, ostace bez njih…

26. siječnja 2024. 0 By Lala

OVAN

Mozda  je vreme da pocnete sabirati i svoje uspehe, kao i svoju zaradu. Nemojte da se mnogo rasipate i da  trosite na gluposti. Vase je da povedete vise racuna i na izdatke koji se ticu partnera.Nije vam nikad pokazao  zahvalnost.

 

BIK

Pravo je cudo da imate, bez obzira sto ste mnogo i radili. Mnogo nesto petljate, troisite, pa pozajmljujete.Kostaju vas vase pozajmice, pa ce vas i sada kostati. Mada stojite solidno sa novcem, kraj januara cete docekati praznih rukava.

 

BLIZANCI

Nije da nemate novaca, ali se nekako snalazite na svoj nacin. Vreme je da se okrenete i boljim  stvarima, i da pocnete ceniti podrsku. Neko vam je jako bitan i ne znate da to  cenite, niti da bar pokazete. Posvetite mu paznju.

 

RAK

Previse trpite i mnogo ste drugima dali za pravo.Od vas se ceka  da pokazete da cete znati  da stignete na sve strane. Svi od vas ocekuju paznju, pored svih vasih obaveza. Zapitajte se gde ide vasa zarada i ko vama posvecuje paznju?

 

LAV

Niko vam nista  ne moze da zamera,  jer ste bar pokusali.Vasa je tuga sto do kraja meseca necete moci da vratite staru ljubav.Vase ce  srce da kuca zarom poslednje sanse, ali ce i ona propasti. Krenite dalje i zaboravite na proslost.

 

DEVICA

Od vas se ceka da budete  odlucni i pokazete svoje stavove. Nemojte da se uplicete u partnerove teme. Verujte da cete se samo nervirati ako se budete umesali.Sa njim je svaka diskusija nemoguca.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2