Kraj januara donosi preokret:Oni srecni ce postati tuzni, a oni sa parama, ostace bez njih…

Kraj januara donosi preokret:Oni srecni ce postati tuzni, a oni sa parama, ostace bez njih…

26. siječnja 2024. 0 By Lala

VAGA

Bili ste tako srecni i zadovoljni svacim. Narednih dana ce sve da vam krene nizbrdo. Vreme je da se okrenete   dalje od razocarenja koje vas ceka.Okrenite jedan novi list i krenite drugim stazama.Mozda cete morati  sve da popravljate.

 

SKORPIJA

Do kraja meseca cete shvatiti da ste na vrlo klizavom terenu. Vasi se novci tope, i prosto ste se poceli pitati kako, kada  ne trosite mnogo! To sigurno vas partner uz vas iziskuje neke troskove, pa  je vreme da vidite cime on doprinosi vasoj vezi?

 

STRELAC

Da ste na mestu jednog ovna, mozda biste morali vise raditi, a manje zavoditi. Vreme je da se vase srce  raduje  vezi koja sledi.Bili ste tuzni, a sada je red da se malo i veselite. Neko ce vas jako veseliti, i to ce biti najlepsa novina za ovaj mesec.

 

JARAC

Necete ni uspeti da se okrenete, a nova ce ljubav doci nenadano. Osecate svim srcem da se zaljubljujete u jednu osobu. Vreme je da budete srecni i da se  zna da ste zaljubljeni, kao i vas partner u vas.Dolazi vreme ispunjenja vasih zelja.

 

VODOLIJA

Niste se plasili nicega, ali sledi preokret koji ce vas povesti malo napred, malo nazad. Od vas se ceka da budete mnogo spremniji, a vi necete znati sta vas je snaslo.Vreme je  da saberete i prihvatite lose okolnosti u koje cete zapasti. Bili ste i u gorim, pa ste savladali.

 

RIBE

Mozda ce kraj meseca biti vreme da zberete svoje korake i vidite rezultate. Cemu su vas doveli, boljem ili gorem? Kakva je vasa zarada, vasa veza i odnos prema bliznjima? Kad zberete sve u sustinu, mozda budete iznenadjeni onim sto bude rezultat svega.

Stranice: 1 2