Astro prognoza za naredne dane:Jedan znak ce dobiti ono sto je dugo cekao i zeleo!

Astro prognoza za naredne dane:Jedan znak ce dobiti ono sto je dugo cekao i zeleo!

25. siječnja 2023. 0 By Lala

OVAN:

Vasa  trenutna situacija ce se znatno popraviti. Sada ce se srediti neke osnovne stvari. Za sada cete morati da razjasnite neke velike nejasnoce. I vasa situacija ce se srediti, jer cete je i sami licno, potkrepiti cinjenicama.

 

BIK:

Idete u smeru koji vas vodi ka poboljsanju svoje situacije. Do sada ste se lepo poceli boriti, i nemojte da posustanete. Vasa  emotivna situacija  se treba znatno popraviti. I sada je vreme da se izravnaju neke stvari.

 

BLIZANCI:

Vi ste uporni  u svemu i cinite sve za dobrobit i sebe i partnera. Vasa upornost je ravna vasem neumornom trudu. Borite se da svoje osnovne  zelje pratite i ispratite kako treba. Ovih dana je red da ih pokazete jednoj osobi.

 

RAK:

Od  vas se ocekuje da budete uvek tu kada partneru zatreba podrska. Bez vas ce  da mu bude znatno teze, jer vi vucete konce. Licno, osecate umor i osecate se iskoristenim. Vasa je ljubav  uvek pozrtvovana, pa zasto se i partner malo ne zrtvuje za vas?

 

LAV:

Za vas ce ovih dana da bude sve tako lepo, da i ne sanjate. Bice ovo tri carobna dana za vas i vase srce. Sve ce vam ici od ruke, a vasa radost ce biti neizmerna. Bicete prvi od tri znaka, koje ce zadesiti sreca u ova tri dana.

 

DEVICA:

Cak i da nema sanse za lepe stvari, ovih dana, moracete promeniti uverenja.Sve vode ce teci u vasem smeru, a na vama je da ih usmeravate kamo zelite.Kod vas ce krenuti i poslovno i emotivno. I bicete drugi znak kome ce u ova tri dana da ide kao po loju, bas sve!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2