Astro prognoza za naredne dane:Jedan znak ce dobiti ono sto je dugo cekao i zeleo!

Astro prognoza za naredne dane:Jedan znak ce dobiti ono sto je dugo cekao i zeleo!

25. siječnja 2024. 0 By Lala

VAGA:

Ako i zelite ad se ostvari nesto odredjeno, premalo se trudite. Morali biste se mnogo vise truditi i boriti za ono sto vam je cilj. Jedna osoba vam je u srcu i glavna je vasa misao.  Ucinite nesto ako zelite da se ona pretvori u delo.

 

SKORPIJA:

Bicete treci znak, koji ce u naredna tri dana  da se raduje. Sve ce vam ici od ruke, a da necete verovati. Imacete osecaj kao da se sve to desava  nekom drugome. Kao da cete lebdeti  u oblacima, tako ce vas osecaj srece pratiti.

 

STRELAC:

Zelite samo malo mira i jednu  jedinu osobu pored sebe. To bi vam ove dane ucinilo  posebno lepim.Pred vama je nesto lepo, mada ne ocekujete, jer mislite da nemate sanse. I bas ono sto ste i zamislili , sledi tako lepo.

 

JARAC:

Nemojte cekati da vas prihvati  neko, nego se sami nametnite. Vasa je ljubav tako lepa , pa je darujte nekome do kog vam je stalo. Zasto cekati vreme da se  ukaze prilika, sami sebi stvorite priliku.

 

VODOLIJA:

Imate  jos nekih  sitnih stvari  da zavrsite i da se  radujete odmoru. Preostale obaveze  ce vas dodatno naterati da budete istrajni.Vec ste resili cemu cete se posvetiti, pa zato ne zalite truda. Jos malo i bicete svoj na svome, znacete i cilj i pravac!

 

RIBE:

Od vas se zna sta  se ocekuje, ali vi ne znate sta mozete ocekivati. Ne znate sta uopste, a kamoli da znate nesto odredjeno. Zato budite neko ko ce povuci konce ovih dana i sebe staviti u prvi plan. Neka vase simpatije ka jednoj osobi, budu u prvom planu.

 

Stranice: 1 2