OVIM znacima se BIVSA LJUBAV VRACA u zivot PONOVO!  Vreme je da ih SUDBINA PONOVO SPOJI!

OVIM znacima se BIVSA LJUBAV VRACA u zivot PONOVO! Vreme je da ih SUDBINA PONOVO SPOJI!

26. siječnja 2023. 0 By Lala

OVAN:

Osecate se usamljeno, ali jos uvek niste sigurni zasto. Vi ste dobre volje, uspesni ste i cemu samoca? Imate i novca, pa nema razologa da budete sami.Izgleda da je vasa boljka iskrena i cista ljubav, a ove su vam bile iz interesa.

 

BIK:

Odavno ste zavrsili sa jednom osobom, i ona vam je bila sve. Nakon nje niste ni trazili novu ljubav.Gajili ste nadu  da ce vam se vratiti, ali ona  je samo vasa daleka proslost. Vama je bila nesto, a drugome je sada sve!

 

BLIZANCI:

Vi ste  tako  snalazljivi sarlatan koji zna kako da osvoji.  Znate vesto da pricate i da se ponasate kao donzuan. Sada je vreme da se uozboljite i zaboravite na sve bivse.Morate biti verni samo jednoj!

 

RAK:

Niste se snasli u ljubavi ali se radujete zbog osecanj. Ona su u vasem srcu usmerena samo jednoj osobi. Vi ste onaj ko voli samo jednom i nikada  vise.Vase ljubavi su trajne, pa onaj koga volite neka  zna da moze racunati na vas, pre ili kasnije!

 

LAV:

Uporno pokusavate da bivsu vratite u svoj zivot. On je bez nje vec monoton, a vase srce prazno. Odavno to pokusavate i sada cete nesto i uspeti. Sudbina zeli ponovo da vas spoji, pa se nemojte iznenaditi njenom povratku vama.

 

DEVICA:

Ono sto ste ocekivali, nece vam se desiti.Zato ce se desiti neke nepredvidjene stvari koje vas zapanjiti. Bice ad cete moliti bivsu ad vam se vrati, a to ne biste nikada. Srce ne pita za ponos, srce samo zeli ljubav nazad!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2