Izaberi DOBRU VILU i saznaj hoce li te KARMA NAGRADITI ili KAZNITI…

Izaberi DOBRU VILU i saznaj hoce li te KARMA NAGRADITI ili KAZNITI…

29. siječnja 2023. 0 By Maja

VILA BROJ 2

Ti u zivotu nikad nisi zelio previse. Ipak malo vise srece je tebi potrebno jer nije ti uvijek lako. Osoba si koja je uvijek znala da se izbori za svoje zelje i ciljeve, ali u zadnje vrijeme ti nije lako. Mnogo problema prati tvoj put, ali ti posjedujes snagu i zelju da sve okrenes u svoju korist.

Ne zelis da dozvolis da tuga vlada u tvom zivotu jer ti zelis srecu i nista manje od toga.

Vila koju si izabrao otkriva da ce se u tvojoj bliskoj buducnosti sve okrenuti na bolje. Pred tobom je sreca na svim poljima tvog zivota i problemi koji te trenutno prate pripadace proslosti. Sreca ce postati tvoja vjerna pratilja koja ce ti omoguciti da zaboravis na sve probleme koji trenutno vladaju u tvom zivotu.

 

VILA BROJ 3

Nazalost vila koju si izabrao ne donosi lijepe vijesti. Naime u tvojoj bliskoj buducnosti ce sve da se promjeni na gore. Ljubavna sreca koja je trenutno uz tebe, uskoro ti okrece ledja. Pred tobom je veliko razocarenje koje ce ti slomiti srce jer pred tobom je raskid sa voljenom osobom. Mnogo volis svog partnera ali u tvojoj bliskoj buducnosti dolazi do prevare preko koje neces moci preci.

Tvojoj ljubavnoj sreci nazalost dolazi kraj i lako ti nece biti.

Trebace ti vremena da ponovo pocnes vjerovati i voljeti. Vila koju si izabrao donosi lose vijesti, ali ti ces s vremenom nauciti da zivot ide dalje. Sreca ce ti okrenuti ledja, ali to ne znaci da ona nece ponovo pokucati na tvoja vrata. Stizu promjene koje ce ti jako tesko pasti, ali ti si jaka osoba koja ce uspjeti u svemu.

 

 

Stranice: 1 2