SUDBINA se IGRA  sa OVIM ZNAKOVIMA u narednim danima! Nece im biti LAKO!

SUDBINA se IGRA sa OVIM ZNAKOVIMA u narednim danima! Nece im biti LAKO!

2. veljače 2023. 0 By Maja

VAGA

Vi se mnogo trudite da na poslovnom polju ostvarite sto bolje rezultate. Veliki trud ulazete u sve sto vam je bitno,  ali sreca u zadnje vrijeme nikako da vam pokuca na vrata. Vi ste zodijak koji nikada ne odustaje, ali i neko ko napokon zeli srecu, jer borbe vam je vise dosta.

Poslovna sreca vama znaci mnogo, ali vi cete na kraju ipak morati da se sucite sa jednim velikim razocarenjem.

Pred vama su naime desavanja koja ce vas mnogo povrijediti. Uskoro dolazi do otkaza na radnom mjestu, sto ce vasu situaciju samo zagorcati.Novcanih problema se necete tako lako moci rijesiti, jer pred vama je velika tuga koja ce vas pratiti. U narednim danima vas zivot se mijenja iz korijena, jer nista nece biti onako kako ste to imali u planu.

Desavanja koja su pred vama slomit ce vam srce, jer vi ste imali velike nade da ce vam napokon krenuti na bolje.

Jedina sreca je sto na svojoj strani imate osobu koja ce vam biti utjeha u svim situacijama. U danima koji su pred vama , vi cete shvatiti koliko znacite voljenoj osobi. Ta ljubav se ne moze mjeriti ni sa jednim drugom, i vas partner ce pokusati sve samo kako bi vi bili sretni.

Ipak tesko ce biti da vas ista oraspolizi, jer vase snovi i vase nade ce se srusiti kao kula od karata.

Sav vas trud i vas napor kojeg ste ulagali u svoju poslovnu karijeru, nestaju, jer gubitak radnog mjesta mnogo ce vas povrijediti i nista nece biti kao prije.

Stranice: 1 2