Izaberi PAHULJU SRECE i saznaj kakve vesti  za tebe ima -jedna je znak da cete upoznati SRODNU DUSU!

Izaberi PAHULJU SRECE i saznaj kakve vesti za tebe ima -jedna je znak da cete upoznati SRODNU DUSU!

3. veljače 2023. 0 By Lala

Mada  su pahulje i zakasnile bar ove zime, ne znaci da jedna pahulja srece nece sleteti i na vas dlan.Od vas se ceka da izaberete jednu od tri ponudjene. Tako cete saznati sta vas ceka  i sta ce vam doneti, i na kojem zivotnom polju…

AKO STE IZABRALI PAHULJU SRECE BROJ 1

Vi koji ste izabrali srecnu pahulju pod rednim brojem jedan, znate da nesto morate da pokusate. Vreme je da se osmelite i da ucinite ono sto ste  i odavno planirali. Svakako da je vreme za vase ozbiljne korake i da tacno znate sta biste zeleli da cinite.

Imate vrlo vazne obaveze jer su io vasi problemi vazni.Nisu ni malo zanemarljivi kada se bolje razmisli. Sada ste u vrlo znacajnom zivotnom periodu. Morate donositi novije korake  i tacno razabrati sta vam je cilj.

Kod vas je vrlo zamrsena situacija, jer nikako da odredite sta biste hteli. Vreme je da se zna sta vam je vazno, a sta nevazno i sta je ono sto biste i sami  uzeli za najvaznije.Ako ste u dilemi, vreme je da resite svoje dileme.

Vas buni sto  ste spetljani i nikako da se odvazite i da pokazete   sta vam je cilj. Da pokazete jednoj osobi da vam je sve na svetu, da vam je sreca i radost. Pridjite joj i recite ono sto krijete. Otkrijte reci ljubavi, ispustite ih sa usana i pokazite sta osecate. Ucinite sebi da pocne vasa veza i da ocvrsne, kao sto se i nadate.Plan vam je da budete skupa dugo , dugo…

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2