Tokom ove SUBOTE TRI  znaka ce moci da se pohvale da su dobili ono sto zele!

Tokom ove SUBOTE TRI znaka ce moci da se pohvale da su dobili ono sto zele!

3. veljače 2023. 0 By Lala

OVAN

Vase sanse da ovaj dan bude po vasem, nece uspeti.Samo sebi pogorsavate  svoju licnu situaciju. Nesto ste hteli ali vam nece poci kako  ste zeleli, pa se morate  ojacati. Ako ne danas, onda u danima koji slede.

 

BIK

Vas osecaj za realnost je izgubljen u poslednje vreme. Nikako da budete   realni kada su neki vasi potezi u pitanju.Reagovacete burno i vrlo ishitreno, i svesno napraviti gresku. Probudite se i trgnite malo!

 

BLIZANCI

U poslednje vreme stalno dizete glas a da to niste ni svesni. Vreme je da nadjete neku ravnotezu, i da se  urazumite. Svojim tonom cete  samo uciniti da vam bude gore. Partner ce vas danas upozoriti na nesto vazno.

 

RAK

Niste svesni sta vas ceka  i sta vas boli, a moracete se snaci.Neko vas svesno pokusava omesti u necem vaznom.Jurite za necim i vreme je da danas i ostvarite ono sto zelite.Bicete prvi zadovoljan znak  ovog dana.

 

LAV

Planirate da posaljete  jedan topli pozdrav bivsoj, ali gresite. U poslednje vreme  stalno  cinite isto i ponavljate gresku. Sta cinite i cemu se nadate? Ona ocekuje da to ucinite vi, da zatrazite izvinjenje i da vam pruzi sansu.

 

DEVICA

Zasto ste tako ponositi i izbegavate jednu osobu? Drzite se sto dalje od nje, a za njom stalno pricate i komentarisete je.  Nadjite  jednu sredinu, i ako ne zelite u njenu blizinu, ponassajte se kao da vas uopste  ne zanima.Nemojte komentarisati!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2