Tokom sledece  sedmice:Zelja jednog zodijaka ce biti ostvarena!

Tokom sledece sedmice:Zelja jednog zodijaka ce biti ostvarena!

10. veljače 2023. 0 By Lala

VAGA

Niste svesni sta vas ceka, ali mozete da pretpostavite. Srce vas vodi napred i morate se  odluciti  za ono sto ono i zahteva. Vasa je sreca sto se budite  sa jednom zeljom  I jednim imenom na usnama.

 

SKORPIJA

Nadate se nekome ko ce vas ludo voleti i ko ce vas zeleti da usreci.Niko vam se ne moze  suprostaviti da vam ne bude zelja. Onaj ko vam se svidja postace deo vaseg zivota, i vreme je da se ponasate  kao da ste vec utvrdili svoju ljubav.

 

STRELAC

Nemate snage koja vas  moze ubediti u ono sto vam se  desava, da cete savladati. Od vas se ceka upornost u svemu i jasno se izraziti. Niko vam ne moze biti  okosnica da se zaustavite u svojim namerama.I ici cete sve dok ih ne ostvarite.

 

JARAC

Vreme je da vase srce kuca brzim ritmom i da se zna  zbog koga. Svakako da tog nekoga krijete, i vreme je da se on i pokaze.Neka mnogo pognu glavu pred vasom srecom. Verujte da cete mnoge razocarati svojom srecom.

 

VODOLIJA

Vi cete ovih dana da podignete glas  da se zna sta vi mislite.Vreme je da se udruze vase teznje, sa onim sto predlazete. Da li cete postupiti po svome ili po  nalogu partnera, ostaje da se vidi?!Verovatno cete biti razocarani.

 

RIBE

Spremni cete biti da narednih dana  date svoje srce na dlanu jednoj vagi. Ona vas voli i vreme je da se  oboje ostvarite u osecanjima  koja su obostrana. Od vas i partnera se ceka da ne gusite svoja osecanja i da budete otvorenog srca.  Narednih dana cete uspeti da zajednicki ostvarite svoje zelje.

 

Stranice: 1 2