NAJSRECNIJ ZODIJAK:SUBOTA koja je pred nama ce OVOM znaku biti NAJLEPSA u zivotu!

NAJSRECNIJ ZODIJAK:SUBOTA koja je pred nama ce OVOM znaku biti NAJLEPSA u zivotu!

17. veljače 2023. 0 By Lala

OVAN:

Vasa osecanja se taloze jedno na drugo i sve su jaca.Vreme je da ih prosledite na pravu adresu.Vasa osecanja bi se rado izlila u pravcu jedne vage.  Ne slutite da bi ona to jedva docekala.

 

BIK:

Vas je cilj da se obratite  nekome posebnom ko bi resio vase probleme.  Osecate da bi bilo dobro da se priblizite jednoj ribi.  Ona bi vam mogla vratiti osmeh na lice.  A delovala bi vrlo pozitivno na vase radne obaveze.

 

BLIZANCI:

Uortacili ste se sa nekim da spojite prijatelja sa  jednom osobom.  I ne slutite da ce se sve okrenuti za trista stepeni.  Dok upoznajete dve osobe, vama ce se desiti ljubav.  Pred vama lud i turbulentan dan, dan prepun obrta i iznenadjenja.

 

RAK:

Niste uporni a mogli biste biti puno sretniji.  Uvek se povlacite ali ne sto nemate snage, nego sto nemate nerava.  Moracete ih pokazati u situiaciji koja je pred vama.  Vreme je da pokazete zube, a ne uvek dobro srce!

 

LAV:

Odlucili ste se opustiti, mada ste trenutno sami. Ocekujete provod i drustvo, koje ce vas raspoloziti.  Ne slutite da sledi susret sa vasom sudbinom, osobom u koju cete se zaljubiti.  Bice ovo najlepsa subota u vasem zivotu.

 

DEVICA:

Nikako da se odlucite kuda a drustvo vas zove da izadjete.  Pred vama super dan ali ne samo to.  Popunice ga jedna prelepa osoba, koja ce vas gledati sa interesovanjem.  I sami cete biti zainteresovani, pa ce sevati varnice.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2