Sledi DOBA LJUBAVI za Vage i Rakove, Vodoliji za bolje dane…

Sledi DOBA LJUBAVI za Vage i Rakove, Vodoliji za bolje dane…

19. veljače 2024. 0 By Lala

OVAN

Nsta ne pokusavajte da se  dalje vodite svojim predosecajima. Od vas se ceka da pokazete da cete biti uporni u necemu. Ono sto vas svakako pokrece jeste vas  osecaj da sledi nesto odredjeno. A sta, tek cete videti.

 

BIK

Niste bas vicni u novim koracima, a moracete ih naciniti. Jedan vas  jarac tera na to, a da ni sami niste svesni. Vase su misli povezane sa njegovim  mislima, a vi morate da razgranicite.Ako mislite isto, cinite sta mozete.

 

BLIZANCI

Vas osecaj vas vodi napred i pokazite da cete se radovati ako vas vodi srce. Vreme je da razmislite sta cinite i sta je ono sto vas vodi napred. Vasa je sreca na vidiku i vreme je da se odlucite za osobu koja vas zeli pribliziti sebi.

 

RAK

Od vas se ceka da pokazete da ste spremni za novu ljubav.Dugo ste plakali i ipatili i sada je vreme  da se okrenete novim koracima. Za vas sledi doba ljubavi i pokazite da  cete opet biti spremni da volite.

 

LAV

Niko vas ne zeli za svoga druga, ako se ne budete zrtvovali isto. Tako i vas partner od vas ocekuje pozrtvovanje u svemu. Nemojte da zaboravite da se morate truditi da opravdate ljubav koju dobijate od jedne osobe.

 

DEVICA

Vasa je sreca da se morate  pokazati pred osobom cije postovanje i zelite. Mnogi nemaju tu sansu da se dokazu. Vasa je sreca  jako lepa i vreme je da se  oboje izjasnite po pitanju emocija koje gajite jedno prema drugome.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2