Sledi DOBA LJUBAVI za Vage i Rakove, Vodoliji za bolje dane…

Sledi DOBA LJUBAVI za Vage i Rakove, Vodoliji za bolje dane…

19. veljače 2024. 0 By Lala

VAGA

I za vas je ovo doba ljubavi jer cete se zaljubiti.Bice to jedan lepi rak, koji je mnogo propatio. Vreme je da svojom paznjom i neznom ljubavlju, ponovo oraspolozite njegovo srce. I da mu vratite osmeh na lice.

 

SKORPIJA

Zajedno ste jaci, vi i jos neko u koga ste zaljubljeni. I mada vam brane da se volite, vreme je da se okrenete  jedno ka drugom. Zajedno ste jaci i vas ne zanima misljenje vase okoline. Zelite da se ljubavlju branite od svih koji brane vasu vezu.

 

STRELAC

Vase srce ce se  moci da otkravi jer ce neko otopiti led  u njemu. Od vas se ceka da budete vrlo odlucni, i da dobro pokazete da je nova ljubav sasvim moguca.  Vreme je da opet volite, mada ste se zaklinjali da vise nikad necete voleti.

 

JARAC

Niste svesni sta vas vodi i za cime tezite, ali cete morati znati. Nadjite svoje prioritete i odvojite bitno od nebitnog. Vreme je da budete  spremni da se izborite za cilj koji ce vam se odjednom naci na vidiku.

 

VODOLIJA

Svakako da i vama konacno slede bolji dani. Vreme je da budete  bolje raspolozeni i da se osecate  optimisticnije.Niko vas nece nagovarati sta morate i sta trebate.Vreme je da sami znate sta cete i kako da se postavite.

 

RIBE

Niste  spremni  za ono sto sledi  i sta vas ceka, ali morate biti mnogo jaci.Ceka vas jedno razocarenje na koje necete biti spremni. Mozda ste negde ocekivali da vas to i ceka. Ali na delu doziveti razocarenje  nece biti lako.Ne brinite, nece vam biti  prvi put.

Stranice: 1 2