Izaberi LJUBAVNI AMULET i saznaj da li ces se U NAREDNOM PERIODU POMIRITI sa BIVSOM LJUBAV!

Izaberi LJUBAVNI AMULET i saznaj da li ces se U NAREDNOM PERIODU POMIRITI sa BIVSOM LJUBAV!

22. veljače 2023. 0 By Maja

AMULET BROJ 2

Tebe su u proslosti razocarali mnogi, ali niko kao tvoja bivsa ljubav. Tvoje emocije prema toj osobi su uvijek bile samo iskrene, ali neko koga si najvise volio je te emocije izigrao. Mnogo si patio za bivsom ljubavi, mada te je mnogo povrijedila ljubav je u tvom srcu na neki nacin ostala. Ali ti si osoba koja je pored svega i mnogo ponosna.

U narednom periodu tvoj bivsi partner ce zeljeli pomirenje sa tobom, ali to se nece desiti. Mada jos uvijek imas osjecanja prema bivsoj ljubavi, tvoj ponos ce biti jaci od svega. Poslije mnogo razocarenja neces moci dozvoliti da rizikujes da tvoje srce ponovo bude slomljeno.

 

AMULET BROJ 3

Kada je ljubav u pitanju ti si osoba koja je uvijek voljela samo iskreno. Nikada nisi krio svoje emocije jer kada volis, volis cijelom dusom. Osoba si koja se je mnogo borila za svoju bivsu ljubav, ali kao da ti ona prosto nije bila sudjena. Ali sudbina sa tobom ima predivne planove jer ti ces sa svojom bivsom ljubavi da se pomiris.

Pred tobom je saznanje da te bivsa sreca nikada nije prestala voljeti kao ni ti nju. Mada je proslo mnogo vremena od kada niste zajedno, vasi putevi ce ponovo da se spoje . Ti ces samo za iskrenu srecu znati jer sa tom osobom zelis srecu, i srecu ces i imati. Pomirenje koje je pred tobom mijenja sve, ali ovaj put samo na bolje. Velika sreca tebe ocekuje jer cete uspjeti da ostvarite zajednicke snove.Predivna desavanja su pred tobom.

Stranice: 1 2