Ovaj horoskop  otkriva  koji mesec do kraja godine biti  PRESUDAN i VAZAN u zivotu tvoga znaka!

Ovaj horoskop otkriva koji mesec do kraja godine biti PRESUDAN i VAZAN u zivotu tvoga znaka!

23. veljače 2024. 0 By Lala

OVAN:

Pred vama su vazne stvari koje morate resiti. Na  neke korake  se morate odluciti, i sve je do vas.Vreme je da pokazete odlucnost koju ste uvek imali.  Sta se desava sa vama  to nikome nije jasno. Morate biti onaj stari kojeg svi odlicno poznaju i kojem se dive.

 

BIK:

Pred vama je veliki   zivotni preokret i vreme da se  okrenete na raskrsnici. Pred vama je nova zivotna raskrsnica i vreme da donesete vazne zivotne odluke. Od vas se  ceka da pokazete da ste spremni da okrenete svoj novi zivotni list.

 

BLIZANCI:

Vazno je da se zauzmete za sve stavove  i da pokazete  da ste spremni. Vas osecaj vas  nosi ka jednoj  osobi, i ona vas verno ceka. Bas kao zasigurno racuna na vase emocije,  tako se i ponasa. Od vas se ceka d pokazete da osecate bar malo, u odnosu na ono sto vam se nudi.

 

RAK:

Vasa ravnodusnost  na sve, jedini je nacin  da vas ne ubiju zivotne situacije. Imali ste mnoge zivotne lomove, ali ste nekako preziveli.Vama je bilo lakse da prebrodite tako sto ste ziveli u tudjoj kozi. Vreme je za lepse stvari u vasem zivotu, i lepse dane.

 

LAV:

Vas zivot  je zapao u blazu katastrofu i vreme je da povedete racuna. Pred vama je novi zivotni korak i vreme da donesete neke nove zivotne korake. Od vase srece ovise neke licne stvari koje morate resiti sa sobom.Samo ako znate sta hocete, mozete ostvariti cilj.

 

DEVICA:

Da se radujete, nemate zasto, bar tako vi mislite. Verujte da cete imati u danima koji slede. Pred vama su odluke koje ce da promene ceo vas zivot. Vreme je za neke nove stvari koje cete poceti da polako ostvarujete.Sve je na vama, sta god zelite, to i planirajte.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2