Ovaj horoskop  otkriva  koji mesec do kraja godine biti  PRESUDAN i VAZAN u zivotu tvoga znaka!

Ovaj horoskop otkriva koji mesec do kraja godine biti PRESUDAN i VAZAN u zivotu tvoga znaka!

23. veljače 2024. 0 By Lala

VAGA:

Pred vama je prolece i ujedno vreme koje budi nove ljubavi. Vase su ostale  u proslosti, i ne smete ih unositi u sadasnjost. Ovo je vas vazan zivotni period, i vreme je izazova pred vama.Ako ste bili u neostvarenim vezama, vreme je za novu ljubav na pomolu.Mart mesec ce biti presudan za vasu srecu!

 

SKORPIJA:

Vas licna sreca zavisi od vasih pojedinih zelja, a vi zelite previse. Prvo morate da shvatite da lebdite u oblacima i da je vreme da se spustite na zemlju. Puno se zalecete, a niste kadri da ispratite  neke stvari, za vas nemoguce.Morate biti realni i mnogo razumniji, jer niste bas nimalo!

 

STRELAC:

Vasa je sreca ako se ostvarite bar u finansijskoj stabilnosti. Vreme je da se povedete za svojom zeljom  da imate svoj krov nad glavom. Ne biste mogli preziveti da vam neko prigovara da vam je on obezbedio. I da ne biste imali nista da nije njega.

 

JARAC:

Idete put lepsih stvari jer je novi zivotni period. Morate pokazati zrelost i da ste sposobni da se borite.  Naravno da taj period obuhvata i vas emotivni svet i zivot.Vreme je da se skrasite i sa partnerom.Ako je ljubav obostrana, imacete elana da lakse podnesete sve obaveze i teskoce.

 

VODOLIJA:

Vasa ljubav koja sledi, bice tako lepa i cita. Bice lepa i upisana u  knjigu vasih najlepsih desavanja u zivotu. Sledi vreme da je ozvanicite i da pokazete svima da ste savrsen spoj. Srodna dusa koja  nosi sve lepo i prethodi vasoj emotivnoj obostranosti.

 

RIBE:

Ne smete biti drugaciji, jer je vreme kao stvoreno za vas. Pruza vam se idealna prilika da  postanete stanar necijeg srca. To znaci samo jedno, da vas neizmerno voli. Vreme je da uzvratite ljubavlju za ljubav, i tako  postanete srecan covek!

Stranice: 1 2