U narednim danima slede velike promene i obrti OVIM znacima!

23. veljače 2023. 0 By Lala

VAGA

Imate sijaset obaveza i partner vam je dodatna obaveza. Ovako vise necete moci i vreme je da budete odlucni. Dok se vi borite i brinete o svemu, on samo uziva u blagodetima koje vi doprinosite.Sada je dosta!

 

SKORPIJA

Polako ali sigurno i vi morate uci u mirniju fazu. Mada se ne nadate nekim pomacima, ipak cete da se radujete. Vreme je za malo odmora i da se i vi okrenete  sebi. Oraspolozite se malo,opustite i nemojte biti  stalno u grcu.

 

STRELAC

Kao da vas je neko naterao da se okrenete, slucajno cete sresti jedne oci. Sledi vam ljubav na prvi pogled i to ce biti nesto posebno. Naredni dani ce biti vasi dani i dani za uzivanje.Vreme da i vi budete srecni i voljeni.

 

JARAC

Neko pokusava da vam pridje, a vi mu ne dozvoljavate. Zasto bezite od necega  sto moze biti jako lepo? Vreme je da malo popustite i da se i sami uverite sta je u pitanju.Zelja za druzenjem ili ljubav koja se polako privlaci?

 

VODOLIJA

Imate poslova za dve osobe, pa zasto vucete sami? Zasto vas partner ne bude od pomoci i ne pokaze da vas voli. Tako se ponasaju samo sebicni ljudi, i oni koji vole samo sebe. Jeste li se upitali voli li vas i koliko?

 

RIBE

Konacno ce i vase nade na tapet vasih novih koraka. Imacete sansu da pridjete jednoj osobi. Bice spontano i slucajno, pa eto sanse da joj se priblizite vise nego ste i zeleli. Ono sto vam je na srcu neka vam bude na usnama. Izjavite joj ljubav, ne oklevajte!

Stranice: 1 2