Ljubav ce ove nedelje biti problematicna ovim znacima….

Ljubav ce ove nedelje biti problematicna ovim znacima….

24. veljače 2023. 0 By Lala

OVAN

Nesto vas ceka sto vas nece oraspololiziti, niti ce vam biti vetar u ledja.Trebalo vam je  da budete  mnogo jaci i da vam  jedna osoba postane oslonac na koji niste racunali. Ako ikada pre, sada ce vam trebati podrska.

 

BIK

Vasa ljubav ce da bude  jedan novi korak koji cete uciniti ovih dana. Tokom nedelje vam nece biti lako, ali cete morati da trazite nacin da vam  bude.Mozda ce vasi naredni koraci da budu  mnogo delotvorni kako bi se stvari popravile.

 

BLIZANCI

Od vas se ceka  da pokazete  da ste spremni da se udruzite sa jednom vagom. Tokom nedelje cete morati da uvidite  sta ona zeli od vas. Vreme je da pokazete i vi sta je ono sto biste od nje zeleli.

 

RAK

Da ste malo bolje i bar za nijansu raspolozenije, sve bi bilo drugacije.Od vas se ceka da   znate sta ce vam biti prioritet ovih dana.Jedna osoba od vas ocekuje  da znate sta hocete i do cega vam je stalo. Mozda cete biti bolje ako se izjasnite.

 

LAV

Ne znate sta vise da cinite i kako da se postavite.  Dok vas bivsi partner ocekuje da mu pridjete i da mu oprostite, vi ste nesigurni.Morali biste znati sta je u vasem srcu i kome se zeli okrenuti.Ako su vam osecanja iskrena, znate sta vam je ciniti.

 

DEVICA

Planirate da se okrenete  ka jednoj ribi, ali vas ceka borba za njenu ljubav. Vidite da  je za vas i daleka i nedostupna.Oko nje su  silni udvaraci, a vi se tokom ovih dana odlucite ad se izborite za njenu ljubav.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2