Evo kome ce OVAJ UTORAK biti dan  koji ce mu PROMENITI i ULEPSATI ceo ZIVOT!

Evo kome ce OVAJ UTORAK biti dan koji ce mu PROMENITI i ULEPSATI ceo ZIVOT!

27. veljače 2023. 0 By Lala

OVAN

Konacno ce vas snaci velike odluke koje cete doneti na brzinu. Uvek ste na oprezu, ali sada ce stvari biti drugacije. Necete mnogo razmisljati na ponudu jedne dame  koja ce insistirati na poznastvu sa vama.

 

BIK

Insistirate preko prijatelja da vas spoje sa jednim ovnom.Ni on do sada nije pokazivao znake da to zeli, ali ce uciniti. Za njega ce to biti brzinska odluka bez razmisljanja, a vama sansa da volite  i budete voljeni.

 

BLIZANCI

Dvoumite se sta da cinite sa jednim bikom i rakom. Mozda je vreme da se opredelite za jednog od njih, ali ne znate. Morate na njih gledati drugim ocima i jasno sazeti ko vam je potrebniji. Bice to onaj koji kao  osoba slicniji osobi o kojoj ste mastali.

 

RAK

Jedan vas  blizanac stalno nervira i udvara vam se, a svidja vam se drugi. Lav je onaj sto vam se svidja i zbog kojeg kuca vase srce. Ipak sa njimsu stalnonekwe zavrzlame,niti da vas prihvati,niti da vas odbije.

 

LAV

Ponasate se vrlo cudno prema jednoj osobi i nikako da  je prihvatite.Jos gore od toga je sto ste neodlucni,paje i ne odbijate.Ona je odavnou vas zajubljenai nece biti jos dugo.Pazite da vam je neko ne otme ispred nosa.

 

DEVICA

Ne znate kako i kuda i vreme je da se odlucite. Imate vec neke ponude, pa vidite sta cete. Mogli biste istaci svoje radne navike i svoje radne sposobnosti, pokazati pred svima. Ocigledno je da vam sledi poslovni  uspeh.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2