Luda iznenadjenja,igre sudbine ali i velike radosti-sve je moguce ako dovoljno jako zelimo!

Luda iznenadjenja,igre sudbine ali i velike radosti-sve je moguce ako dovoljno jako zelimo!

2. ožujka 2024. 0 By Maja

OVAN

U prvim danima mjeseca marta vas ocekuju desavanja koja ce vas mnogo iznenaditi. Igrom sudbine vas bivsi parnter se vraca u vas zivot i vi cete morati da budete iskreni jer vi jos uvijek volite tu osobu. Trenutno ste u vezi i mogao bi da nastane manji problem.

 

BIK

Pred vama su dani u kojima cete imati razloga samo za srecu. Vi cete uspjeti da osvojite srce osobe do koje vam je mnogo stalo. Napokon ljubavna sreca kuca na vasa vrata. Bicete sretni kao nikada do sada.

 

BLIZANCI

Ljubavna sreca je pred vama jer vi ste se za tu srecu itekako znali boriti. Nije vam uvijek bilo lako ali danima koji su pred vama vi cete samo za veliku srecu znati. Sa voljenom osobom provodite samo sretne dane u kojima cete napokon da saznate neke predivne vijesti.

 

RAK

Pred vama su samo sretna desavanja u danima koji su pred vama. Sa voljenom osobom vi za probleme necete znati jer sreca ce biti vasa vjerna pratilja. Bicete zadovoljni i sretni sa svim desavanjima koja su pred vama.

 

LAV

Pred vama su desavanja koja ce vas mnogo iznenaditi. Voljena osoba zeli da vam dokaze koliko ste voljeni i ispunjava vam jedan veliki san kojeg dugo na srcu nosite. Pred vama su dani srece ali vi u vasu srecu nikada niste prestali da vjerujete.

 

DJEVICA

Vas partner pravi jedan korak koji ce vam samo srecu donijeti. Poslije mnogo problema vrijeme je da i vas samo sreca prati. Slobodne djevice ce u narednim danima da upoznaju osobu sa kojom ce upoznati samo iskrenu srecu.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2