Luda iznenadjenja,igre sudbine ali i velike radosti-sve je moguce ako dovoljno jako zelimo!

Luda iznenadjenja,igre sudbine ali i velike radosti-sve je moguce ako dovoljno jako zelimo!

2. ožujka 2024. 0 By Maja

VAGA

Pred vama su desavanja koja ce vam donijeti manje nesuglasice, ali nista sto vi sa voljenom osobom necete uspjeti rijesiti. Pred vama su dani u kojima cete imati priliku da budete iskreni jedno prema drugom i da  rijesite probleme koji vas dugo prate.

 

SKORPIJA

U prvim danima marta vas ocekuje velika ljubavna sreca. Voljena osoba ce vam jos jednom dokazati koliko joj znacite. Bicete sretni jer pred vama su dani u kojima cete samo uzivati u velikoj ljubavnoj sreci. Slobodne skorpije ce saznati ko ih potajno voli.

 

STRIJELAC

U danima koji su pred vama vi za probleme necete znati. Velika sreca je vama naklonjena koja ce vam omoguciti da sa voljenom osobom samo uzivate. Dovoljno ste se borili za srecu, vrijeme je da on pokuca na vasa vrata.

 

JARAC

Sreca vam stize jer voljena osoba zeli da vam dokaze koliko vas voli. Pred vama je ostvarenje jednog velikog sna a vas partner je ucinio sve kako bi to bilo moguce. Veliki ste sretnik koji je mnogo voljen.

 

VODOLIJA

U narednim danima vas partner pravi jedan korak koji ce vas oduseviti. Voljena osoba sve cini za vas, ali tako nesto niste mogli ocekivati. Pred vama je velika sreca jer voljena osoba cini sve samo kako bi vi bili sretni.

 

RIBA

Predivni dani su pred vam u kojima cete sa voljenom osobom samo uzivati. Velika sreca je na vasoj strani i nista tu srecu nece moci narusiti. Bicete zadovoljni jer u danima koji su pred vama sve ce biti onako kako ste vi to zeljeli.

 

Stranice: 1 2