Koliko srece vas ocekuje do kraja ovog meseca? Jedan znak ce biti SRECNIJI nego ikada!

Koliko srece vas ocekuje do kraja ovog meseca? Jedan znak ce biti SRECNIJI nego ikada!

3. ožujka 2024. 0 By Lala

OVAN

Ovo ce biti mesec vase srece, ali nista posebno.Vasa ce se sreca ogledati u susretu sa jednom osobom. Oseticete da vas ceka nesto jako lepo i novo, pa cete ziveti u nadi. Pred vama je prilika da se zaljubite i budete voljeni.

 

BIK

Tokom narednog  meseca zelite da  pokazete da cete biti uporni.Od vas se ceka da pridjete jednoj osobi i da joj pokazete da vam se svidja. Vreme je da se zapitate sta zelite od zivota, i koje osoba koja ce vam zivot uciniti  boljim.

 

BLIZANCI

Vase emocije prema jednom biku nikako da se promene.Osecate da vas ceka neka prilika da bolje preispitate svoje emocije. Mozda i gresite sto  se ponasate tako rezervisano prema njemu.Morate se malo opustiti.

 

RAK

Niste svesni sta je ono so vas vodi ka boljim  stvarima. Vreme  je da se pocnete druziti sa nekim drustvom koje ima pozitivnu energiju. Nemojte da ste sa onima koji samo kukaju i svoju negativnu energiju prenose na vas.

 

LAV

Mesec proleca ce vam doneti i prolecno raspolozenje. Vreme je da se zaljubite i da budete srecniji nego ikada pre. Bas kao da slutite  da ce vam se i desiti, tako vas i ceka iznenadjenje , za vas vrlo prijatno. Bicete srecni i voljeni.

 

DEVICA

Ne znate sta vas ceka  i sta biste mogli da ucinite. Vase prilike su tako  beznadeezne, jer sta god pokusate, ne uspe vam. Od vas se ceka  da budete  mnogo odlucniji ili da  odustanete od svojih namera.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2