Koliko srece vas ocekuje do kraja ovog meseca? Jedan znak ce biti SRECNIJI nego ikada!

Koliko srece vas ocekuje do kraja ovog meseca? Jedan znak ce biti SRECNIJI nego ikada!

3. ožujka 2024. 0 By Lala

VAGA

Nece vam ici sve kako treba, ali nece vam ni biti lose. Zato cete vi da ovog meseca  morati da  odustanete od nekih stvari.Nema sanse da se mozete izvuci iz kolotecine u koju ste zapali. Ali to ne znaci da cete biti nervozni i neraspolozeni.

 

SKORPIJA

Uvek vas neko zbuni sto vam dodatno komplikuje situaciju.Vreme je da pokazete da vam sada niko nece zagorcavati. Ne bar vise, jer ste se povukli nazad i necete vise dozvoliti  sebi da neko sa vama manipulise.

 

STRELAC

Od vas se  ceka  da pokazete da ste voljni  da se potrudite za svoje zelje. Ako ih do sada niste ispunili, nemojte odustajati. Pokazite da cete uciniti sve da se vase srce  ispuni osecanjima radosti. Vase raspolozenje ce vas voditi boljim stvarima.

 

JARAC

Tokom ovog meseca vam nece biti  lako ali nastojte da sami resite sve. U nekim stvarima vam niko ne moze pomoci, kao vi sebi sto mozete. Zato gledajte da vase odluke budu samo vase i nicije vise. Bar cete znati sta vas ceka i na cemu ste.

 

VODOLIJA

Vreme je da se pocnete ponasati mnogo opustenije. Moracete se pokazati na poljima koja zahtevaju  vase pozrtvovanje.Manite se tvrdoglavosti koja vas sputava i stvari cini jos gorim.Zato se osmehnite, i samo kupite pozitivnu energiju.

 

RIBE

I vama dolaze bolji dani ali cete samo malo da pricekate. Slede vam bolja resenja ali vi necete mariti za njima. Vreme je da pokazete da cete ici za svojim srcem, i da cete ga slepo slediti.Bice tako kada je u pitanju jedna osoba koju volite  i za koju cete da ucinite  bas sve.

Stranice: 1 2