Pred nama je UTORAK i evo kojem znaku donosi SRECU na koju je DUGO CEKAO!

Pred nama je UTORAK i evo kojem znaku donosi SRECU na koju je DUGO CEKAO!

6. ožujka 2023. 0 By Lala

OVAN

Nista od ocekivanja koja  su vam postala sastavni deo ovih dana.Zasto bas danas  mislite da ce vas  snaci neocekivana sreca?Bolje je da se manje  nadate jer cete tako biti manje razocarani. Jos cete malo pocekati na ono sto zelite.

 

BIK

Ispascete naivni u odnosu na ono  sto cete zeleti. Morate znati da bi se morali i vise truditi, a ne samo cekati da vam se nesto desi.Od vas danas partner ceka da mu se okrenete vise i pokazete paznju.  Ako vam je stalo, i vi morate delovati.

 

BLIZANCI

I ovaj dan ce vam biti jedan u nizu koji vam nudi samo brojne obaveze. Nema sanse da stignete ono sto ste mislili. Previse ocekujete od partnera, dok se on trudi  maksimalno. Pokazite i vi da se trudite,a ne samo da ocekujete.

 

RAK

Niste svesni da vase nade tonu polako, dok se i dalje nadate. Ovaj ce vas dan dodatno  razocarati jer vam ne ide kako treba. Morate se snaci  da to prihvatite sa manje  ocekivanja.Niste svesni sta vas ceka i sta cete propustiti.

 

LAV

Oko vas se nalaze  neki odredjeni ljudi koji vam ne cine dobro. Svakako da cete se  morati zapitati sta vam smetaju, a cega niste svesni. Od jednog vas ceka haos, a da necete moci ni pretpostaviti. Nesto ce vam danas probuditi sumnju.

 

DEVICA

Odavno ste mastali o nekome, pa je vreme da vam masta postane java.Ovaj dan ce vas vratiti na najlepsi kolosek. Susret sa onom iz vase maste, samo sto se nije desio.Krajem dana vas ceka sreca na koju ste dugo cekali, pa ste srecnik ovog dana.

Nastavak na sledecoj strani..

Stranice: 1 2