Do kraja meseca OVI ce znaci samo za VELIKU LJUBAV i SRECU ZNATI!

Do kraja meseca OVI ce znaci samo za VELIKU LJUBAV i SRECU ZNATI!

9. ožujka 2023. 0 By Lala

VAGA

Zelja ste  jednoj skorpiji, ali se jos ne izjasnjava.Mozda je vreme da se zna sta vam je ciniti i sta je vas plan.Jos se niste sreli, ali cete uskoro da se sretnete i to ce biti ljubav na prvi pogled.Ceka vas prijatno iznenadjenje.

 

SKORPIJA

Ljubav na prvi pogled samo sto vam se nije desila. Od vas se ocekuje da postanete mnogo odgovorniji.Negujte i cuvajte osecanja koja vas vode ka jednoj  vagi.U ljubav prema vama ona je sigurna, pa budite i vi sigurni u ljubav prema njoj.Velika sreca vas ceka.

 

STRELAC

Nemate snage da se suocite sa onim sto se kosi u vasem srcu  sa onim sto biste zeleli.Jasno je da vodite unutarnju borbu srca i razuma. Razum upozorava na oprez i da ne brzate, a srce va s vuce ka jednoj osobi. Pazite sta cinite.

 

JARAC

Dani sto slede donece vam brojne  probleme, ali i obaveze. Moracete da se vodite razumom i da jasno pokazete da ste jaki.Obaveze morate obavljati na vreme i savesno. Ipak necete se osecati srecno zbog pohvala koje dobijate.

 

VODOLIJA

Zivot bez ljubavi nije zivot i u to ste se vec uverili. Zato cete sada da cinite bas sve da  nadjete s svoju srecu. Za oko vam je zapao jedan naocit bik i sada je red da se srede vasa osecanja. Ucinite sve da ga osvojite za sebe.

 

RIBE

Imate  svoje ustaljene tokove i obaveze. Uvek razumni  i stalozeni, vredno radite i borite se za svoje ciljeve. Vreme je da  se odazovete  svojim porivima srcu.Vreme je da vam i srce bude  ispunjeno  ljubavlju one osobe koja vas zanima.

Stranice: 1 2