Izaberi KLJUC SUDBINE i saznaj  sta ti predvidja!

Izaberi KLJUC SUDBINE i saznaj sta ti predvidja!

9. ožujka 2023. 0 By Lala

AKO STE IZABRALI KLJUC SUDBINE BROJ 2

Vi koji ste izabrali kljuc sudbine pod rednim brojem dva, kao da ste se vec odlucili.Mozda ste sabrali sve svoje mogucnosti, i  tako pokazali da cete se drzati svoga ponosa. Mada ste  neko ko drzi do sebe, i svoga ponosa, cesto ste spremni da se malo pomerite u stranu.

Vas kljuc sudbine je resio da vam pokaze sve mogucnosti koje trebate iskoristiti.Uz to vas upozorava da ne smete biti gordi i da svoju gordost eleminisete. Ako je to u ime ljubavi jedne osobe, zasto da ne biste ucinili da nestane gordosti i da pokazete da  zelite voleti  i biti voljeni?

Ako otkrijete da volite nekoga, svi vasi lanci ce popustiti. I imacete sansu kod jedne osobe, i to na emotivnom planu.

AKO STE IZABRALI KLJUC SUDBINE BROJ 3

Vi koji ste izabrali kljuc sudbine pod rednim brojem tri, vec se osecate zakljucano. Zakljucano, sputano i ograniceno, vec jedan duzi period. Vreme je da budete  hrabri i odlucni  i da pokazete da zelite sami da se borite za sebe.

Moracete da pogazite ogranicenja, da se izborite za svoje mesto pod nebom. Ako ste do sada bili deo sive svakodnevice, sada je red da oterate to sivilo.Da se izborite za sebe i svoje planove sprovedete u delo.

Vreme je da budete kovac svoje sudbine i da  konacno sami pokidate i lance i spone koje vas stezu. Uticite sami na svoju licnu sudbinu, budite kovac svoje srece, i  tako otkljucajte   sve sto je zakljucano.

Stranice: 1 2