Saznajte kome ce DRUGI DEO MESECA  doneti FATALNU ZIVOTNU PROMENU-napravice  gresku i kajati se  zauvek!

Saznajte kome ce DRUGI DEO MESECA doneti FATALNU ZIVOTNU PROMENU-napravice gresku i kajati se zauvek!

10. ožujka 2023. 0 By Lala

OVAN:

Vase emotivno stanje je dosta lose i ne da se popraviti.Ocekujete da se poprave neke druge stvari, a morate znati sta je vaznije. Od vase upornosti zavise  i dalje  vase situacije i dogadjaji. Vase srce vec kuca zarom posmatrajuci  jedan par ociju.

 

BIK:

Vase ljubavi su bolne a mozete biti i  suprotniji bolu.Pokazite zelju da necete da prihvatite  takvu situaciju, nego se morate boriti. Od vas se ocekuje da se trgnete, a vi gledajte kako cete. I vasa sreca je pod znakom pitanja.

 

BLIZANCI:

Vama predstoje vase  smusene misli, i prava zbrka u glavi. Moracete da ih dobro rascivijate i da odvojite ono sto je zamrseno. Vasa ce sreca da bude na domaku tek kad budete znali  sta zelite i kuda cete i kojim putem.

 

RAK:

Vreme je za promene u vasem zivotu, i zato budite spremni.Ono  sto morate  znati  jeste to da vas posmatra jedan jarac. Verujte da ce postati sastavni deo vaseg zivota. I vasa fatalna ljubav na koju niste racunali.

 

LAV:

Nikako da se okrenete u smeru jedne osobe koja vam salje signale. Posmatrate zivot iznova, gledajuci kako nastupa vreme ljubavi. Od vasih emocija  ce krenuti prava reka i vreme je da se zaljubite kao nikad. Sumnjate, ali verujte da hocete!

 

DEVICA:

Vas stav je da ste uporni  i da morate takvi i ostati. Necete se predati cak i da se dese neke  lose stvari. Osim poslovnih obaveza, pokazacete i da ste borac za ljubav svog zivota. Borba za srecu, mora da potraje.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2