Ovi znaci ce liti GORKE SUZE jer ce ih IZDATI osoba koju NAJVISE VOLE!

Ovi znaci ce liti GORKE SUZE jer ce ih IZDATI osoba koju NAJVISE VOLE!

11. ožujka 2023. 0 By Maja

Pred ovim znacima je velika tuga jer njih ce izdati osoba koju vole najvise na svijetu. Ljubavna sreca im okrece ledja i sve se mijenja u njihovom zivotu.

OVAN

Vi ste zodijak koji je uvijek nastojao da se izbori za svoju ljubavnu srecu. To vam je i uspjelo jer vi ste neko ko je znao da ce sa osobom u koju se je zaljubio postici mnogo.  Vasa dusa je cista, vase srce uvijek samo iskreno voli i vi sa svojom volejnom osobom imate velike planove. Desava se da i u vasoj vezi ponekad vladaju nesuglasice ali vi nastojite da to sve dodje na svoje.

Vama je jako bitno da budete sretni i da uzivate u ljubavnoj srecu. Vama je ipak povjerenje na prvom mjestu. Povjerenje u voljenu osobu morate imati jer u proslosti su vas neke ljubavi razocarale sto vas je mnogo opeklo. Ali sa osobom sa kojom ste sad u vezi vi se nadate da je i vas partner  prema vama iskren kao i vi prema njemu.

Ali vase nade ce se uskoro srusiti jer vi cete saznati da vam voljena osoba nije vjerna. Pred vama su desavanja koja ce vam slomiti srce i koja ce vam samo tugu  i suze donijeti. Ni sami necete moci vjerovati sta se u vasoj vezi desava jer vi ste zodijak koji zeli srecu  i koji se posteno za tu srecu borio.

Ali vas partner je pornasao novu ljubav i to se nece promjeniti. Pred vama je velika tuga jer vi cete morati da se suocite sa desavanjima koja ce vam samo suze donijeti. Ali vi ste jak zodijak koji ce nastojati da ostvari svoje snove i neko ko ce uspjeti da se poslije duzeg vremena pomiri sa tugom. Nece vam biti lako ali vi cete uspjeti jer ste jaki i jer vas prava ljubav tek ocekuje.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2