NAJSRECNIJI ZODIJAK za PETAK: Ovaj dan moze da donese ostvarenje jedne velike zelje!

NAJSRECNIJI ZODIJAK za PETAK: Ovaj dan moze da donese ostvarenje jedne velike zelje!

16. ožujka 2023. 0 By Lala

OVAN:

Vasa ocekivanja nisu  na nivou jer ste pomireni sa sobom. Vi znate dobro sta mozete a sta ne, i sta vam nije dostupno. Samo se nadate realnim stvarima i ocekujete moguce stvari.  Zato od partnera ocekujete da  vam samo dodje ovih dana, jer  znate da je vreme povratka.

 

BIK:

Vi nesto hocete mnogo a da ne znate ni sta! Trsite se da ste na putu resenja svojih problema, a ne mrdate nicim. Verujte da vasi problemi tek pocinju, i da cete morati da se potrudite da ih resite. A ne samo da private kao da ste sve resili, a da niste ni poceli.

 

BLIZANCI:

Vasa je sreca vrlo vidljiva, i vreme je da i sami priznate da ste sretni.Godinama volite jednu osobu, i poredugo da bi postala vas zivotni saputnik.Ovog vikenda cete postaviti to sudbonosno pitanje, racunajuci da je vec potvrdan odgovor.I posto je odgovor lep, vasa visegodisnja zelja ce biti ispunjena, a vi ste srecnik dana!

 

RAK:

Nadate se dugo i predugo da ste od onih koji vise nemaju strljenja da cekaju. Vasa veza  ce cekati jos neko vreme jer oboje cutite i  ne ocekujete nista. Bas kada se ne nadate, rodice se nada. I vase srce ce biti kao kuca jer sledi kraj vaseg cekanja na vase snove.

 

LAV:

Drzite se losih osobina, umesto da ih sklanjate od sebe i odmah eleminisete. Vase lose osobine, kao sto su ljubomora i tvrdoglavost, ne daju vam mira. Kda biste malo popustili, mogli biste biti vrlo zadovoljni. Partner vam prepusta da vi odlucite sta cete.

 

DEVICA:

Vase nade idu u nedogled, pa se nemojte nadati nemogucem. Sagledajte svoje emocije i saberite sve svoje zelje. Pred  vama  su dani da pokazete da ste jaki i da cete pokazati samo razumne zelje. I bice to lep korak za pocetak vase srece.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2