OVA TRI ZNAKA ce imati NAJVISE SRECE  u narednoj  sedmici!

OVA TRI ZNAKA ce imati NAJVISE SRECE u narednoj sedmici!

17. ožujka 2023. 0 By Lala

 

JARAC

Ljubav: Situacija vase ljubavne veze se smiruje nakon bure za koju ste krivi. Zamrsili ste konce jednoj vagi, ali ste se jedva izvukli iz zamrsene situacije. Nije vam to trebalo, mada ste i sami bili nesigurni. Sada je sve kako treba. Nesporazumi su rjeseni.Vasa ljubav ce cvijetati u buducim danima.

 

Posao: Vama slijedi dobar period. Sreca je na vasoj strani. Mada moglo je biti puno drugacije. Imali ste vise srece nego pameti, sto je sve ispalo tako, kako je. Ali vama ide dobrim tokom. Puno je srece u ovim danima.

Vama ide dobro, sto se tice posla. Mada se trudite da sve bude na vrijeme, vi ste i pouzdani i vrijedni.

 

Zdravlje: Vama je sve prije vaznije, nego da se kontrolisete. Poceli su sitni problemcici. Premor, naglo znojenje.Bolje ce biti da obratite paznju. Nije to nista strasno, ali je svakako potrebno reagovati. Mozda vam neki momenti ne gode. Neka uzbudjenja ili stresovi. Reagujte.

 

STRELAC

Ljubav: Ono sto zelite u ljubavi, desice se u skoroj buducnosti. Bice to jedan divan period. Dolaze vam srecni dani, kada cete disati punim plucima. Uzivacete, svakoga dana, u svakom trenutku. Vas partner zasluzuje da bude srecan. To je divno  bice i vama posveceno maksimalno.

Slijede vam jedno putovanje, i kraci izlazak.

 

Posao: Ono sto vas ceka vi postizete na vrijeme. Nikada ne zapostavljate poslove. Vi redovno radite i ispunjavate obaveze. Ono sto se tice kolega, vi ste kolegijalni, kada treba pomoc. Cijenjeni ste i postovani.

Saradnik ste za pozeljeti. Zato ste i uspjesni. Sve sto je delikatnije , bice na vama da zavrsite.

 

Zdravlje: Vase je zdravlje jos uvijek zadovoljavajuce. Jedino sto morate povesti racuna je to da vise vremena provodite na vazduhu. Fali vam zraka. Povedite racuna o hrani, poceli ste se gojiti.  Mozda vam fali vise setnje, jer ste na radnom mijestu vezani za stolicu.

 

Stranice: 1 2