U prvoj sedmici proleca jedni se raduju, drugi tuguju,dok jedan pokusava da vrati BIVSU LJUBAV!

U prvoj sedmici proleca jedni se raduju, drugi tuguju,dok jedan pokusava da vrati BIVSU LJUBAV!

23. ožujka 2023. 0 By Lala

OVAN

Ono sto je proslo, ostalo je u proslosti i  vi joj se ne okrecete. Vreme je da  se okrenete novim stvarima, pa i novim ljubavima. Ono sto je ostalo za vama, ostalo je gde i pripada. Da je trebalo biti vase, vec bi bilo. Tesite se time i to vam je uteha.

 

BIK

Osecate da ste tuzni i usamljeni, i zato tugujete u prvim danima proleca. Mozda je vreme da podignete glavu i svojoj tuzi kazete zbogom! Prolece donosi i lepse dane i ljubavi nove. Zasto da i vama ne odnese tugu?

 

BLIZANCI

Imate srecu da ste zaljubljeni i da vas zaljubljenost  ne popusta.  Koncno ste kraj osobe koja je i vama poklonila ista osecanja. Vasa zaljubljenost je  obostrana i vreme je da se  i vase emocije  ostvare. Za sada, prolece vam je pocelo odlicno.

 

RAK

Imali ste ljubav koju ste voleli i za kojom patite,  i jos je pokusavate da je vratite. Od vase ljubavi  zavisi sve, pa pokazite da  cete sve i uciniti. Boli vas  vasa bivsa ljubav i poljuljana sreca i sve cete uciniti da  je povratite.

 

LAV

Poceli ste dase radujete sa prvim prolecnim danima. Oni vam unoe sunce u vas zivot i vase srce greju osecanjem srece.Zaljubili ste se i vreme je da svi znaju u koga.Ovih dana ce vasa radost dostici maksimum.

 

DEVICA

Vi ste jako ozbiljna osoba a vreme je da malo smeksate. Vasa radost ce zaigrati na kartu  koja mu donosi jednu novu ljubav.Od vasih osecanja zavise  i naredni dani, a kako vam srca govore,  bice jako lepi. Mozda najlepsi do sada.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2