PRAVI SI car AKO USPIJEŠ pronaći 3 razlike na ovoj SLICI!

PRAVI SI car AKO USPIJEŠ pronaći 3 razlike na ovoj SLICI!

25. ožujka 2023. 0 By Maja

Možda vam ovaj put i nismo pripremili baš najlaši zadatak, ali ovdje je bila bitna upornost, i odlično čulo vida. Koliko vas je u prvim sekundama pronašao sve tri razlike? Sigurni smo da su mnogi od vas i odustali ali riješenje na ovoj stranici vam dokazuje da možda na kraju i nije bilo tako teško kao što vam se učinilo na prvi pogled.Evo našeg riješenja za današnji zadatak. Kao što vidite razlike su bile na različitim mjestima. Nismo željeli da vam baš toliko olakšamo, zato smo postavili razlike na različita mjesta. Kučice su na prvi pogled zaista slične, ali kao što vidite razlike su definitnu tu.

Možda vam je nekima od vas to otežalo zadatak, a nekima sigurno olakšalo. Vaše odogovoore nam kao i uvijek pišite u komentare na našoj faceboog stranici, naravno prije nego što pogledate rezultat. Mi ćemo se i unarednom periodu truditi da vam pripremimo još ljepše i još teže skrivalice i zagonetke. Kao i uvijek prvenstveno nam je cilj da se zabavite u riješavanju istih. Trudićemo se da vas uvijek lijepo zabavimo, a vi odvojite malo svog dragocjenog vrmena i riješavajte, jer znamo da uživate u tome.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

Malo zabave u ovim vremenima nije na odmet. Odlična prilika da malo skrenete pažnju sa vaše svakodnevnice. I slijedeći put smo tu za vas, sa novim zadatkom  koji će vam se, nadamo se dopasti.

Stranice: 1 2