Do kraja meseca: Rak ce TUGOVATI, Vaga se NADATI, a Strelac i Jarac ce RAZOCARATI jedno drugo…

Do kraja meseca: Rak ce TUGOVATI, Vaga se NADATI, a Strelac i Jarac ce RAZOCARATI jedno drugo…

26. ožujka 2024. 0 By Lala

OVAN

Raduje vas sto ste spoznali istinu, a da niste potencirali na njoj.Vase srce ce  znati da se izbori sa onim sto sledi. Svakako da je bolje da znate na cemu na cemu  ste , nego da se samo uzalud nadate. Vreme je da priznate neke stvari.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Vec ste se opredelili da pocnete nesto novo i od vas se to i ceka. Pokazite da ste  sposobni jer vas vec neki omalovazavaju.Mozda cete znati kako da se postavite bas prema takvima, i stavicete ih tamo gde im je mesto.

 

BLIZANCI

Nemate pravo da se mesate tamo gde nije vas teren, i gde vas se ne tice.Vreme je da pokazete da ste  uporni u svemu i da cete znati kadase treba distancirati. Kod  vas ce raditi inat, pa cete se inatiti onima koji se vama inate.

 

RAK

Vas partner ce postati vas bivsi ovih dana i vreme je vaseg tugovanja. Sve je to normalno i za ocekivati, ali vasa tuga ce biti ogromna. Niste ocekivali da ce se tako zakomplikovati, jer ste se ipk nadali boljitku.

 

LAV

Ostavljeni govore o nesrecnim ljubavima a zaljubljeni uvek o sreci. i vi cete biti  u jednoj od te dve podeljene grupe. Vi mozda znate  vec sada da pripadate onoj lepsoj ali verujte da ce vam se neke stvari totalno promeniti.

 

DEVICA

Vec osecate da vas nosi polet lepih dana, ali tek ce vas poneti. Vetar ljubavi ce vas uskoro poneti i nositi kao nikoga. Do sada ste bili zaljubljeni vise puta, ali ovo ce biti nesto posebno.Sledi vam ljubav kakvoj se niste nadali.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2