Do kraja meseca: Rak ce TUGOVATI, Vaga se NADATI, a Strelac i Jarac ce RAZOCARATI jedno drugo…

Do kraja meseca: Rak ce TUGOVATI, Vaga se NADATI, a Strelac i Jarac ce RAZOCARATI jedno drugo…

26. ožujka 2024. 0 By Lala

VAGA:

Zaljubljeni ste i nadate se da ce tako i potrajati. Vasa ljubav  je jako mocna i velika, pa se nadate da ce biti isto takva i sa partnerove strane.Mada se nista nece kvariti, ipak cete zeleti da cujete i drugu stranu sta oseca.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Niste se bas usrecili sa svojom poslednjom  vezom.Ostali ste jako razocarani, i ona vas je navela da promenite svoje  misli.Od vase ljubavi  ostao je samo bol i neuzvracena sreca. Vreme je da pocnete tragati da vam se uzvrati.

 

STRELAC

Volite jednnog jarca a on nikako da vam uzvrati. Cinite sve sto biste mogli, kako biste skrenuli paznju na sebe. Dok njega zelite kraj sebe, ona ce otici sa nekim, vama ispred nosa. Bice to za vas veliko razocarenje u njega.

 

JARAC

Dok vas jedan strelac gleda, vi se ponasate jako nesigurno. Rado biste  se odrekli svega, samo da budete sa njim, ali vas inat tera u zagljaj drugome. I dok se radujete zelji da postanete par, jedno cete drugo razocarati. I vi njega, i on vas!

 

VODOLIJA

Vase brojne obaveze ce cekati na izvrsenje, dok se budete ponasali lezerno. Zagledali ste se u jedno bice i sve je stalo. I dalje cete se ponasati zalutali u vremenu, i bicete uporni da se ostvarite u vezi koja vam je  na pomolu.

 

RIBE

Plivate u moru tuge, dok se oko vas setaju srecni. Ta vasa tuga ce iscileti iz srca uskoro kad sretnete jednog lava. Ponovo cete zavoleti i zivot ce vam okrenuti iz korena.Kada vas obuzme radost, tek cete videti kako je vasa tuga bila mala i beznacajna. Bar u poredjenju sa radoscu koja sledi.

 

 

Stranice: 1 2