KAD LJUBAV POSTANE MRZNJA, malo je onih koji pate,ali samo jedan zodijak se sveti!

KAD LJUBAV POSTANE MRZNJA, malo je onih koji pate,ali samo jedan zodijak se sveti!

27. ožujka 2023. 0 By Lala

OVAN

Na kraju veze vi znate sta dolazi, samo tuga i bol. Nikada ne merite tugu sa osecajem onoga drugoga partnera.Trudite se ozbiljno da prebrodite sve ono sto ce vas boleti. Vi se bar ne inatite, kao neki.

 

BIK

Od vas se na kraju ocekuje kao i uvek, da budete razumni da prihvatite.Takvi ste da na kraju tek pokvarite sve.Cak i ako je bilo emocija, vase srce kuca inatom. Umesto da se saosecate sa partnerom, vi se inatite i pokazete bes, kao da niste vi.

 

BLIZANCI

Osecate bes i veliko iznenadjenje, pa se na kraju veze pocnete pravdati. Od vas se ceka da ste  neko ko ce razumno da prihvati raskid, a vi ste sposobni da ga ucinite jos vecim i tezim. Tek tada otkrivate svoje drugo lice i pokazujete svu srdzbu i bol.

 

RAK

Da volite dok volite u vezi, to znaju svi i svi vas dobro poznaju. Ali ce se desiti ad ce vas povrediti bas onaj u kojeg ste verovali. Kd se ljubav u mrznju pretvori, osecate samo duboki bol. Onaj koji  prerasta u bol   i tihu patnju koja razdire grudi.

 

LAV

Mada ste na kraju veze, jos mislite da cete je spasiti. Ipak ce se srediti neke stvari da ostanete u dobrim odnosima. Od vase ljubavi koja dodje do loma, ostaje uvek samo bolno secanje. I ono ce dugo ziveti u vama, zakopano u jedan kutak vaseg srca.

 

DEVICA

Vase srce kad voli, ponasa se mocno i srecno, kao da nikad nece uzgubiti. Od vas se ocekuje da  pokazete srecu i radost, ali nakon loma, osecanja zamenjuje   osecaj  zaljenja. Kad volite, volite, kad patite, nema nicega sto ce vasu tugu pretvoriti u drugaciji osecaj.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2