Izaberi MANDALU i saznaj da li ti je SRECA SUDJENA  u narednom periodu!

Izaberi MANDALU i saznaj da li ti je SRECA SUDJENA u narednom periodu!

29. ožujka 2023. 0 By Maja

MANDALA BROJ 2

Osoba si koja se uvijek posteno bori za svoju srecu i koja nikada nece dozvoliti da tuga vlada u njenom zivotu. Mnogo problema tebe prati, ali ti si neko ko je uvijek znao da se suprostavi svakoj boli. U tvom zivotu nije sve onako kako zelis, ali uprkos svemu ti se svojoj sreci nadas.

Pred tobom su desavanja koja ce ti samo dobro donijeti jer pred tobom je period koji ce sve da promjeni. Oceukuje te velika sreca koja ce ti mnogo toga omoguciti. Na poslovnom polju tebi ce sve da krene na bolje ali i na  polju ljubavi za probleme neces znati.Sreca ce poceti da te prati i ona ce na tvpjoj strani i ostati. Vrijeme je za velike promjene koje ce mnogo toga da okrenu na bolje u tvom zivotu.

 

MANDALA BROJ 3

Ti si osoba koja se bori za svoju srecu ali u narednom periodu tebe samo velika tuga ocekuje. Pred tobom su desavanja koja ce ti donijeti veliku tugu jer ces morati da se suocis sa velikim problemima na poslovnom polju. Tvoj zivot nije uvijek bajka, ali uskoro ce sve da postane jos samo gore.

Poslovni problemi cete pratiti sto bi moglo dovesti i do otkaza sa tvog radnog mjesta. Nece ti biit lako jer sve se mijenja u tvom zivotu ali nazalost ne na bolje. Jaka si osoba koja ce morati da se suoci sa velikim problemima ali s vremenom ces ti te probleme uspjeti savladati i poci ce ti na bolje.

 

 

Stranice: 1 2