Rak srecan,Ribe donose odluku, Biku stize novac  koji nije ocekivao…

Rak srecan,Ribe donose odluku, Biku stize novac koji nije ocekivao…

1. travnja 2024. 0 By Lala

OVAN

Osecate vreme koje vam ne ide u prilog, kao posledicu svoje greske. Nemojte da ocajavate, grese skoro svi.Od vas se ceka da budete voljni  da ispravite sta mozete.Ono sto ne mozete  da  kontrolisete, nemojte uzimati u obzir.

 

BIK

Vasa sreca je da vas ceka novcani dobitak.Nece to biti nagrada, jer ste to zasluzili davno.Jedna davna pozajmica koju niste ocekivali bice vam vracena.Od vas se ceka da budete spremni da i dalje cinite  pomoc prijateljima.

 

BLIZANCI

Dani pred vama ce doneti brojne promene, od kojih ce neke biti prelepe.Vreme je da budete spremni da se radujete pozitivnim stvarima.Imacete nekih svakodnevnih obaveza, ali necete samo raditi. I uzivacete!

 

RAK

Osecate da ste srecni i da vasa ljubav cini cuda. Trenutno ste spremni da se okrenete samo svojoj sreci i svojim ciljevima.Pokazite da znate sta vas  cini srecnim, pa nastavite ovih dana da sacuvate  svoj mir i lepo raspolozenje.

 

LAV

Ne znate sta vas ceka  i sta je ono sto biste i zeleli.Uglavnom ste spremni  na ono sto vas vodi napred. Vase bice  zudi da se okrene ka jednoj osobi koja vas stalno izbegava.Pokazite da znate sta je ispravno i kako postupiti.

 

DEVICA

Mozda je cas da ovih dana pocnete vise razmisljati.Moracete da nadjete pravo resenje za otvorenu temu. Niste je svesni, pa izbegavate da dirate, bas kao u ranu. Vreme je da ipak budete otvoreni i konkretni. Sve sto duze odlazete, bice vam teze.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2