Rak srecan,Ribe donose odluku, Biku stize novac  koji nije ocekivao…

Rak srecan,Ribe donose odluku, Biku stize novac koji nije ocekivao…

1. travnja 2024. 0 By Lala

VAGA

Vreme je da budete mnogo odlucniji i da pokazete svoje stavove. Mozda vas tera vase srce da pokazete svoje korake. Zato cinite sve sto mozete  kako biste ojacali i bili spremni da donesete odluku.Pazite da ne ucinite pogresan korak.

 

SKORPIJA

Nikako da zauzmete realan stav i da budete realni.Vasa pozicija  ce da bude jako osetljiva, pa morate se  dobro kontrolisati.Pokazite da ste svesni svojih nedostataka, ali zbog dobrobiti  vase veze. Olaksajte i sebi i partneru.

 

STRELAC

Mozda nije pravo vreme za prave i velike odluke. Zato cete ih i dalje vuci i odlagati, do daljnjeg. Od vas se ceka da razmisljate malo dublje i da probate da donesete  ispravnu odluku. Vreme je da  budete spremni da izadjete iz zacaranog kruga.

 

JARAC

Ne znate da vas prati jedna osoba i da zeli vasu blizinu. Pokazite da cete biti jako spremni da se malo osvrnete oko sebe. Cim je ugledate znacete da je to vasa sreca. Sreca koja vam je bila tako blizu, a tako daleko.

 

VODOLIJA

Vasa sreca je da ste se poceli pitati na vreme cemu vodi vasa veza?Ona vas ne vodi  boljemu, pa razmislite sta vas je snaslo. Resite to na najbolji moguci nacin i nemojte oklevati.Vreme vam je za neke velike rezove i odluke. Nestomorate i sami, jer se samo od sebe nista nece resiti.

 

RIBE

Imacete vrlo vazne situacije u narednim danima.Pokazite da ste spremni da se izborite sa njima.Vreme je da donesete vaznu i veliku odluku od zivotnog znacaja. Od vas se ceka sta  da cinite dalje.I da ucinite jedan presek koji ce da donese vazna resenja na koja dugo cekate.

Stranice: 1 2