Izaberi CIGANSKU KARTU i saznaj sta je NAJLEPSE,a sta NAJBOLNIJE sto ti donosi april!

Izaberi CIGANSKU KARTU i saznaj sta je NAJLEPSE,a sta NAJBOLNIJE sto ti donosi april!

2. travnja 2023. 0 By Lala

Za one koje veruju, pa cak i one koji nisu tako sujeverni, karte su uvek mogle da donesu neki vid predskazanja i onog sto nas ceka i sto nam sledi…

Obicno se to odnosi na bilo koju kartu, jer svaka nosi svoj pecat i sud.

Sto se tice  prica iz naroda, one koje govore najvise i najistinitije, uvek je bila ciganska karta. Znamo da su  Cigani narod koji se bavi takvim vidovima gatanja.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Skoro da nema coveka kojem nije zasmetala radoznala zena na putu, crna macka ili tek, los neki predosecaj.Da ne govorimo o Cigankama koje nam gledaju u dlan ili tek u svoje karte.

Evo prilike da razmislite sta vam upravo porucuje  ciganska karta u ovom kratkom periodu.Znamo da necete odoleti, cak i ako niste sujeverni…

AKO STE IZABRALI CIGANSKU KARTU BROJ 1

Vi koji ste izabrali Cignsku kartu pod rednim brojem jedan, jos uvek ne znate zasto ste se opredelili na ovaj vid saznanja. Vec dugo bezite od istine i vreme je da se vase kretanje skoncentrise na partnera i na vasu emotivnu vezu.

Vreme je za vase  emocije ucvrste  i da tacno znate  i koga volite i ko vas voli.

Vas izbor vam pokazuje da niste slucajno izabrali bas ovu kartu, nego vrlo svesno i skoro podsvesno. U vezi ste  koja nije bas tako lepa, ni tako jaka.

Zapali ste u vid monotonije i vasa veza trpi  vase  sumnje.

Osecaj vas plasi, a ne toliko osecaj,  koliko prisustvo trece osobe. Osecate da je to vasa drugarica, koja vas jako plasi , jer je vec postala, ili ce tek postati vasa suparnica.

Vasa karta vam ukazuje na suparnistvo, ali takvo lukavo! Glumi vam laznog prijatelja, a  vara vas sa partnerom.

Nastavak  na sledecoj strani…

Stranice: 1 2