Izaberi jednu KARTU i saznaj šta te očekuje u BLISKOJ BUDUĆNOSTI

Izaberi jednu KARTU i saznaj šta te očekuje u BLISKOJ BUDUĆNOSTI

4. travnja 2023. 0 By Lala

KARTA 3

Ako je vas izbor karta pod tri, vi se trenunto ne osjecate bas srecno. Potrebna vam je promijena koja ce vas pokrenuti i ozivjeti. Uskoro se vas zivot mijenja. Iz korjena. Vi ste dosli do dna i sada zelite da se ponovo dignete. I to je dobro. Kao feniks, vi cte smoci snage da se ponovo probudite i uzmete zivot u svoje ruke. Dolazi vrijeme uskoro kada cete moci sve konce da pohvatate i da krenete dalje onako kako vi zelite i kako je najbolje za vas. Na polju karijere mozete ocekivati nove poslovne ponude a jedna ponuda ce ukljucivati i selidbu u drugi grad. To ne bi bio los novi pocetak. Novi ljudi i nove sanse.

 

U ljubavi takodje, za vas se zatvorio jedan ciklus i jedan krug. Svi oni koji su prosli kroz vas zivot, ostace u proslosti. Sada je doslo vrijeme da novim ljudima pruzite sansu da udju u vas zivot. Uskoro cete imati jednu iznenadnu posjetu kada cete ostati bez daha.

 

 

KARTA 4

Ukoliko ste izabrali kartu pod 4 ona vam donosi veliko izobilje i srecu. Uskoro ce se vas zivot okrenuti za 360 stepeni. Sve ono u sto ste vjerovali ce nestati. Ali nije to lose po vas. Cak sta vise. Napokon cete moci vidjeti da zasluzujete pravu srecu. Na polju karijere imacete maloh poteskoca u skorije vrijeme, ali je jako vazno da imate svoj stav.

 

U ljubavi vas ocekuju nove prilike a za nekih mjesec dana upoznacete osobu koja ce vas oduseviti na prvu. Bice to neko ko je mnogo slican vama i imacete osjecaj da sanjete.

 

 

Stranice: 1 2