Ova SREDA jednom znaku  donosi BOLNE VESTI, ali neko ce biti i ZAPROSEN i SRECNIJI nego ikada!

Ova SREDA jednom znaku donosi BOLNE VESTI, ali neko ce biti i ZAPROSEN i SRECNIJI nego ikada!

4. travnja 2023. 0 By Lala

OVAN

Mozda je bas ovaj dan  za vas dan iznenadjenja. Niste ni pomislili da je vasa  veza dosla do vaznih odluka.Bas kao ni to da postoji mogucnost da bas ovog dana budete zaproseni.Eto sanse da mozda srecniji nego ikada pre!

 

BIK

Vase misli se mogu usmeriti ka blizancu sa kojim imate ceste konflikte. Nije vam sve potaman, ali danas izbegavajte da se to ponovi.Vase srce ide napred i vi ste spremni da se bar danas ne nervirate.

 

BLIZANCI

Ne znate zasto ali ce vas uhvatiti talas nervoze.  Tako cete izgovoriti mnogo sto sta, pa cak i ono sto ne biste nikada sebi dozvolili. Budite svesni da cete tako da povredite svoje voljeno. I ne samo malo, vec duboko.

 

RAK

Osecate veliku tugu kao da vam se rusi ceo svet. Vreme je da budete mnogo jaci, ali ne mozete ma koliko se trudili.Nesto vas je jako rastuzilo, nateralo bolna secanja, kao da s bolom opet cekate lose vesti. Vreme je da proslost potisnete, bas kao i tugu!

 

LAV

Niste svesni snage koja vas vodi napred, a morate se  usmeriti. Idite samo prema cilju koji vas vodi i koji vam je na pragu.Da li ce  da se i dalje vase srce da tera inat da pokazete svima ko ste? Ili  necete ni mariti za tudja misljenja?

 

DEVICA

Niste svesni zasto ste ljuti i sta je ono sto vas vodi ljutnji?Da li je uzrok sve vase nervoze vas nerazumni partner?Lako vam je dati odgovor na ova pitanja. Razmislite o cemu i o kome se radi i menjajte nesto.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2