Kome ce petak 7.april biti dan za pamcenje i najsrecniji dan?

Kome ce petak 7.april biti dan za pamcenje i najsrecniji dan?

6. travnja 2023. 0 By Lala

VAGA

Vase  srce ce poceti da kzuca zbog jedne skorpije i vreme je da joj pridjete.Bicete pocastvovani  ljubavlju koju cete naci u njenom srcui njenom oku. Bice ovo dan koji cete oboje dugo pamtiti, pa se nadajte  da ce da vam bude najsrecniji dan!

 

SKORPIJA

Susret sa jednom vagom samo ce vas uveriti u ljubav koju ste dugo cekali. Bice to spoj dve srodne duse koje ce se prepoznati u momentu.  Ovo ce biti dan za dugo pamcenje u vasem srcu, ali i u kalendaru.

 

STRELAC

Srce vam luta trazeci nove nade i nove korake, kako biste prepoznali pravu. Ne ocekujete da cete je uskoro naci. Zato se okrecete svojim obavezama i radite neumorno sve dok se ne umorite. O ljubavi cete mnisliti sutra.

 

JARAC

Nivno verujete  u laskanja jednog strelca a on vas ne voli. Samo se sali sa vama i navodi vas da se osecate zaneseno. Vreme je da okrenete novi list i ne podpadnete pod uticaj slatkih reci koje su lazne.

 

VODOLIJA

Pokazite vise autoriteta kada  je u pitanju jedan lav.Stalno vas gleda i prema vama se ponasa neodgovorno.Mozda je danas pravo vreme da se okrene prema vama ili da  shvati da je prenaglio. Pazite sta cinite i ko vas voli,a ko ne!

 

RIBE

Tek cete biti jako obradovani  zbog necega sto vam sledi.Stvari ce se odvijati bas kako treba i bez bojazni da nesto moze poci kako ne valja. Srce ce vas upozoriti da slede prelepi momenti koje cete uskoro uvrstiti u najlepse.Mozda je pred vama jedna vazna odluka.

 

Stranice: 1 2