Boginja ljubavi je u znaku Blizanca do sestog maja, a do tada ce ovi znaci da se zaljube!

Boginja ljubavi je u znaku Blizanca do sestog maja, a do tada ce ovi znaci da se zaljube!

17. travnja 2023. 0 By Lala

OVAN

Vasa  ljubav ce se moci da se osloni na vase srce.Ono sto lezi u srcu prelepo je i to je ono sto vas vodi dalje. Mozda bas u jednom blizancu vi vidite srecu, a sada je i mocan i jak. Zato biste da iskoristite sve svoje sanse kod njega.

 

BIK

Vasa  sreca je da imate jednu vodoliju na koju se stalno oslanjate. Da vam nije podrska verovatno biste prosli mnogo lose i mnogo drugacije.Od vas se ceka da budete ozbiljniji i da se okrenete boljim koracima.

 

BLIZANCI

Venera, boginja ljubavi je usla u vas znak i bice  tu do sestog maja. Do tada ce vam biti i lepo i sve moguce i dostupno. Podrsku cete imati od jednoga raka, i mada vam se sve moze, verujte da vas izmedju ostalih, on voli najvise.

 

RAK

Vas osecaj  da volite jednoga  blizanca vec je poznat svima.Sada ste mu podrska i budite i dalje. On vas voli i da se nista ne desava, podrzace vas  i dalje.On vam je zvezda vodilja, i iduci za njim, mogli biste  da ostvarite svoju srecu.

 

LAV

Imate ograniceno kretanje jer ste u velikim obavezama.Od vas neko ceka da mu se maksimalno posvetite i da bude u vasoj blizini.Vreme je da budete odlucni i da se zna sta vamje ciniti.Vreme je da izadjete u drustvo  jer mozda nekoga i sretnete.

 

DEVICA

Vreme je da se okrenete u smeru osobe do koje vam je stalo. Srce vas vodi ka njoj i vreme je da sledite njen put. Od vas se ceka da budete odlucni jer se ludo zaljubljujete, i da iznesete osecanja na sunce.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2