Sudeci po TIBETANSKOM HOROSKOPU, samo OVAJ znak je MILJENIK SUDBINE,uvek ga prati sreca!

Sudeci po TIBETANSKOM HOROSKOPU, samo OVAJ znak je MILJENIK SUDBINE,uvek ga prati sreca!

17. travnja 2023. 0 By Maja

OVAN

Po tibetanskom horoskopu vi ste zodijak koji se uvijek posteno bori za svoju srecu, ali sreca vama nije uvijek naklonjena. Vi ste borac koji nikad ne odustaje od svojih namjera i vama je sudjena ponekad sreca, ali vise su tuga i problemi ti koji vladaju vasim zivotom.

 

BIK

Vi ste hrabri i uporni kao malo koji drugi zodijak, ali vi se borite za ono sto zelite. Vama je sudjeno da se suocavate sa problemima, ali i da te iste probleme rijesavate kako znate. Sreca ce vama ipak biti naklonjena.

 

BLIZANCI

Vama sreca nije uvijek naklonjena ali vi se ipak trudite da ostvarite svoje snove i planove. Nece vam uvijek biti lako u zivotu ali vi cete znati da se suocite sa svim zivotnim izazovima.

 

RAK

Uvijek ste se trudili da ostvarite sto vise u zivotu i to vam i poci za rukom. Usponi i padovi su dio vaseg zivota, ali vi ste neko ko nikad ne odustaje od onoga sto zeli. Tibetanski horoskop otkriva da ce vas ipak pratiti vise srece nego problema u zivotu.

LAV

Vama nije uvijek lako ali vi se borite za ono sto vam je u zivotu bitno. Sreca ce vas ponekad zaobici, ali naravno da to nece uvijek biti slucaj. Vi cete svoje snove uspjeti ostvariti jer necete odustati da se borite za ono sto zelite.

DJEVICA

Novcana sreca je vama potrebna i mada vam sad izgleda kao da ona nece pokucati na vasa vrata, ona ce vas ipak pogledati. Mnogo toga moze da se promjeni samo na bolje u vasem zivotu.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2