UTORAK pred nama ce biti PROSTO FANTASTICAN za ova DVA znaka!

UTORAK pred nama ce biti PROSTO FANTASTICAN za ova DVA znaka!

17. travnja 2023. 0 By Lala

VAGA

Niste svesni sta se zbiva i ko vas ceka, a to je jedna nezna  vodolija. Osecate da ce vas  naglo poneti talas osecanja. Zaljubicete se i to ce vam biti  prelep osecaj koji ce vas voditi ka njoj.Bice ovo fantastican pocetak jedne lepe emotivne veze.

 

SKORPIJA

Vreme je da  budete spremni da se okrenete svojim koracima. Neka vam budu prioriteti kojih cete se drzati. Stavite se u polozaj da vam moze krenuti nizbrdo. Zato se drzite samo jednoga pravca.A taj je ka jednom jarcu.

 

STRELAC

Zelite da resite jedan nesporazum i vreme je da budete jako odlucni.Nemojte da  ga  odlazete i dalje, vec budite cvrstih namera.Danas cete da razresite nesporazuma kako god da bude. Zelite da neke stvari iznesete na cistinu.

 

JARAC

Jedna skorpija pokusava da  vas jos malo drzi u neizvesnosti.Samo od vas zavisi sta cete dalje i sta je ono sto morate.Mozda bas danas bude susret o kojem ste mastali i srecom ispuni vase srce. I da ne pogresite drzite se jedno drugoga.

 

VODOLIJA

Imate brojne obaveze koje necete dalje da stoje u mestu. Morate ih zavrsiti i dati snage i volje  i sebi i kolegama. Danas su neki rokovi bitni, a bitnije ce biti sto ce vas jedna vaga danas da vrati u normalu.Zaljubicete se i sve ce vam biti i lepo i lako.

 

RIBE

Ako ne znate ko je srecnik danas,onda se vi pocnite smatrati njime. Jedna davna zelja ce doci na ispunjenje i budite srecni zbog toga.Jos cete se radovati sta vas ceka i pokazite da  cete se  boriti da tako i  potraje. Najsrecniji ste zodijak dana,videcete i zasto i zbog koga!

Stranice: 1 2