Niko nece PATITI ko ovi znaci:Njima SRECA OKRECE LEDJA i samo TUGA ce da ih prati!

Niko nece PATITI ko ovi znaci:Njima SRECA OKRECE LEDJA i samo TUGA ce da ih prati!

18. travnja 2023. 0 By Maja

Pred ovim znacima je velika tuga koja ce im slomiti srce. Oni ce morati da se suoce sa velikim razocarenjem ali tugu koja je pred njima oni nisu zasluzili. Stize period u kojem ce morati biti jaki jer neko ce da slomi njihovo dobro srce.

BLIZANCI

Vi ste bez imalo sumnje zodijak koji voli iskreno jer vi ste neko ko se nikada ne igra sa osjecanjima osobe koju voli. Vama je ljubav sve u zivotu jer vi za tu ljubav zivite i nikad se to nije mijenjalo. Mnogo je desavanja iza vas koja su vam jako tesko padala, ali sa osobom sa kojom ste sada u vezi nadate se da ste pronasli svoju mirnu luku. Nije vam uvijek bilo lako jer trebalo je vremena dok ste stvorili povjerenje u voljenu osobu. Mnogo vjerujete svom partneru jer je on s vremenom pokazao da mu mozete iskreno vjerovati. Ali upravo ta osoba ce vam ponovo donijeti razocarenje i tugu u vas zivot.

Pred vama su desavanja koja ce vam jako tesko pasti jer pred vama je saznanje da vas voljena osoba vara.

Vi ste imali manje sumnje da nesto nije u redu ali nikada niste zeljeli da mnogo razmisljate o tome. Pred vama je saznanje koje ce slomiti vas dobro srce jer vi ste zaista uvijek samo iskreni  i dobri bili prema svom partneru. Ali zivot prema vama jos jednom nece biti posten jer velika tuga ce poceti da vlada u vasem zivotu. Vase srce ce biti slomljeno kao nikada do sada jer ce vas prevariti neko kome ste vjerovali kao nikome drugom na ovom svijetu. Pred vama su veliki problemi koji ce vam jako tesko pasti i vi cete morati biti jaki kao nikada do sada. Pred vama su desavanja koja vam uskoro samo veliku tugu donose. Nece vam biti lako ali ne zaboravite da vi zasluzujete iskrenu ljubav i ona ce jednog dana i pokucati na vasa vrata.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2