Ova dva znaka ce moci da kazu da su konacno UPOZNALI osobu koja ce ih VOLETI  SVIM SRCEM!

Ova dva znaka ce moci da kazu da su konacno UPOZNALI osobu koja ce ih VOLETI SVIM SRCEM!

18. travnja 2024. 0 By Lala

OVAN

Obicno resavate sve  u prolece ili leto, pa i sada cete.Uvek vam se desavalo da se zaljubljujete u ta dva godisnja doba. Sve te ljubavi su bile uglavnom lepe i vreme je da budete  ubedjeni da vam i sada sledi isto. Dakle, ljubav u aprilu!

 

BIK

Za sada se bavite o nekim svojim licnim problemima. Vreme je da budete jaki i stabilni i da  znate sta vam je cilj.Pokazite da cete znati koji su vam prioriteti i sta vam je na putu zelja.Jedna vasa velika zelja ce sada doci do izrazaja.

 

BLIZANCI

Vasa ljubav je  ono sto bi vas moralo povesti napred.Do sada ste se drzali po strani dok vas je neko vesto merkao. Sada se okrenite ka njoj  i budite joj bas sve kao sto je i ona vama. Sada je pravo vreme da se okrenete onoj koju ste upoznali i koja ce vas voleti.

 

RAK

Niste svesni sta se zbiva i sta je ono sto vas remeti u vasem srcu. Bice  da se radi o jednoj novoj vezi na pomolu.Ona ce vas voditi napred i postacete  mnogo otvoreni po pitanju osecanja i koraka.

 

LAV

Da ste svesni sta mozete postici, vi biste vec sada startovali jednu vagu. Za sada se drzite uverenja da vam je nedosupna.Ostanite spremni da se i dalje nadate, jer ce vas vase nade voditi u bolje dane.

 

DEVICA

Cekate da pridjete jednoj  vodoliji ali vam ona nikako ne daje sansu. Ma kako da je koristite, za sada se nikako ne moze da vampodje za rukom.Bice dobro da malo budete strpljivi i to ce biti pravi potez.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2