Ova dva znaka ce moci da kazu da su konacno UPOZNALI osobu koja ce ih VOLETI  SVIM SRCEM!

Ova dva znaka ce moci da kazu da su konacno UPOZNALI osobu koja ce ih VOLETI SVIM SRCEM!

18. travnja 2024. 0 By Lala

VAGA

Jedna vas osoba posmatra i zeli vasu blizinu. Dajte joj sansu i pustite da vam pokaze svoja osecanja. Mozda je pred vama lepo poznastvo koje ce postati nesto prelepo i duboko. Nesto sto ce prerasti u jaku emotivnu vezu.

 

SKORPIJA

Da ste spremni za prastanja, i vas zivot bi bio daleko bolji. Ovako noseci gnev i inat u sebi, samo sebi dodatno otezavate stvari. Vreme je da budete mnogo popustljiviji i manje tvrdoglavi. Od vas  se ceka naucite prastati, jer ni vi niste bezgresni.

 

STRELAC

Da ste na ivici snage, tek cete videti.Jedna ce vas ljubav upoznati sa tugom koja ce vam  dodatno da samo steti.Od vase  srece se ceka da budete neko ko ce znati da prihvati sve sto ste i zeleli.

 

JARAC

Okrenite se sta vas ceka  i sta je ono sto vas vodi boljem. Vreme je da pokazete svoj pravac i da budete spremni da se nosite sa tugom. Neko ce vas uskoro povrediti  i pokazace vam  da ste tu tugu i zavredili. Ako i jeste, mozda ste to ucinili nesvesno.

 

VODOLIJA

Nikako da kazete sta  zelite i ko je onaj koga iskreno volite.Osecate tugu zbog osobe koja je sada vasa proslost, a sada je vreme  da proslost zaboravite.Okrenite se nekome ko vas gleda odavno, i ko ce da bude vase danas i vase sutra.

 

RIBE

Vec ste spremni za jedan susret koji vam ugovaraju prijatelji. Nadate se da cete se konacno sresti i da cete se oboje zaljubiti jedno u drugo.Vreme je da se desi susret koji vas  ceka  i koji ce vas povesti u bolje sutra. Sledi vam lepa ljubavna prica!

 

Stranice: 1 2