U danima koji slede,ovi znaci ce doziveti nesto cemu se nisu nadali ali sudbina ima nove planove…

U danima koji slede,ovi znaci ce doziveti nesto cemu se nisu nadali ali sudbina ima nove planove…

20. travnja 2023. 0 By Lala

OVAN

Niste bas zainteresovani  za jednu vagu, a ona vam se nudi.Jednostavno, sada to cini vrlo otvoreno i pred svima. Verujte da vas iskreno voli, i da ce uciniti sve da vam to i dokze. Ne budite slepi kod ociju!

 

BIK

Ne ponasajte se svadjalaciki prema jednoj vodoliji koja nije nista kriva. Kriva je vasa tvrdoglvost sto je volite, a ponasate se suprotno od toga. Dokle mislite da je ignorisete  i dokle idu vasa ubedjenja da niste zaljubljeni, a lazete?

 

BLIZANCI

Terate sami sebe za obavezama kako ne biste mislili o jednoj osobi. Ona vam je postala centar vaseg bica, a njene oci svetlost zivota.Bice to u najavi jedna lepa i velika ljubav. Vasa prica tek pocinje i pisace se u danima pred vama.

 

RAK

Vec ste se radovali jednoj osobi, a ona vas je izneverila. Mozda je to ucinila nesvesno, ali istina je gorka. Duboko ste povredjeni i necete se moci oporaviti jos dugo. Isto, kao sto joj necete moci oprostiti, bez obzira sto je volite.

 

LAV

Vreme je za konkretne stvari i jasna pitanja koja zahtevaju odgovore. Sve je do vas  i do vasih poteza.  U dilemi  ste sta da cinite po pitanju jedne osobe, i kako da se postavite. Zelite njenu ljubav, a necete da bude kao da je molite!

 

DEVICA

Mozda se ne biste menjali sa mnogima, ali sa jednom osobom biste sve. Rado biste sebe posmatrali iz njene perspektive.Ona i ne sluti sta se sve izdesavalo  u vasem zivotu. Vasa ljubav ce vas navesti da mislite da su drugi srecniji od vas.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2