U danima koji slede,ovi znaci ce doziveti nesto cemu se nisu nadali ali sudbina ima nove planove…

U danima koji slede,ovi znaci ce doziveti nesto cemu se nisu nadali ali sudbina ima nove planove…

20. travnja 2024. 0 By Lala

VAGA

Neko vas stalno ogovara jer ste mnogo srecniji od te osobe.Kao da ste joj trn u oku stalno nalazi razloga za nove traceve i druge teme.I ovih dana ce vasa lepa ljubav  da bude trac partija dokonih, a vi ste neko ko ne mari za one koji su ljubomorni.

 

SKORPIJA

Vasa veza sa odredjenom osobom, naisla je na niz sugestija. Retki su oni koji su je podrzali, ili koji je nisu komentarisali.Vreme je da se srede  vasa licna ubedjenja da ste jedno za drugo.Ako postoji to zrno ljubavi medju vama, bas vas briga za druge.

 

STRELAC

Savrsen ste spoj sa jednim bikom  i vas se ne ticu komentari. Ipak vam je milo, kada cujete  da vas hvale da ste jedno uz drugo, savrsen par. Vama nisu bitni tudji komentari, nego licno vasa misljenja, osecanja i koraci.

 

JARAC

Zelite za sebe jednu vagu, ali ona vec gleda drugoga.Mozda je pravi cas da ovih dana poradite na tome.Navedite je da gleda samo vas i zato pokazite svoje sarmerske  moci. Necete se cak ni ponadati da cete uspeti, ali hocete.

 

VODOLIJA

Bas se zaljubljujete u jednoga lava i ta vas ljubav  budi. Odjednom se osecate  mocno  i zivo, a do skoro ste bili bezvoljni. Vi ste neko ko zeli da se zna jasno sta ko hoce i sta ko oseca. Necete okolisati, nego cete prici sa konkretnim namerama.

 

RIBE

Vec ste se poceli druziti sa jednom   vodolijom ali nece biti da je samo drugarstvo u pitanju.  Pitali ste se sta se desi kada se iz drugarstva rodi ljubav! Ovih dana ce se desiti i vama isto, pa cete se licno uveriti u ono sto niste znali, niti verovali da moze.

Stranice: 1 2